Darp 11.07.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Zastanawiam się czy można zaufać tej hurtowni materiałów budowlanych co do jakości materiałów i sposobu rozliczeń. Zapewniają naprawdę atrakcyjne ceny i transport gratis na terenie całego kraju przy dużych zamówieniach.PozdrawiamDarp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Nie kupowałem od nich, ale też miałem/mam ochotę... Płatność jest chyba przy dostawie, więc sprawa wydaje się być w miarę czysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MuratorDomator 16.11.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Ja mam niemiłe doświadczenia z firma mega1000. Najpierw czekalismy na towar ponad miesiąc, a potem się okazało, że przyjechał nie ten transport co trzeba... tragedia! Czekalismy bo cena była atrakcyjna a potem sie okazalo, ze "cos sie nie zrozumielismy"... Pogonilem dziadostwo w diabły! Tanie mięso jedzą psy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 16.11.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Nie kupowałem od nich, ale też miałem/mam ochotę... Płatność jest chyba przy dostawie, więc sprawa wydaje się być w miarę czysta... Jak nie od nich w dzienniku masz napisane ze z Mega 1000 aż sprawdziłam - wpis z 30 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.11.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 a wypowiedz jest z 11 lipca. Czytaj uwaznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.11.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 W końcu kupiłem, jak słusznie zauważyliście. Mieli delikatny problem, bo przyjechał do mnie styropian niefrezowany, więc wrócił do fabryki, a po kilku dniach przyjechał już właściwy. Koszty transportu poniosła oczywiście firma, nie ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.07.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 czy ktoś jeszcze kupował w Mega1000?jak tak to jakie wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 19.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ja kupiłem styropian.Gdyby nie to że byłem ostatni w tej przesyłce to było by wszystko ok.A tak zabrakło dla mnie 5 paczek styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.07.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 a jak z płatnością? płaciłeś przy odbiorze czy na konto przed dostawą? Rozważam zamówienie od nich wełny ale właśnie wyczytałam ze płatność przed dostawą trochę mi się to nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 20.07.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Zapłaciłem po odbiorze i tylko za to co dostałem.Resztę obiecali dowieźć ale kto przywiezie taką ilość tak wielkim autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtartur 21.12.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a jak z płatnością? płaciłeś przy odbiorze czy na konto przed dostawą? Rozważam zamówienie od nich wełny ale właśnie wyczytałam ze płatność przed dostawą trochę mi się to nie podoba... Też mam ten sam problem. Jestem na etapie ocieplania poddasza i poszukuję wełny Rockwool. Ta firma ma bardzo atrakcyjne ceny i skłonny jestem zamówić u nich wełnę, ale nie wiem czy można im ufać, próbuję znaleźć jak najwięcej informacji o tej firmie. Czy mimo to jednak kupiłaś u nich wełnę? a może ktoś z was poleciłby mi jakiegoś innego dystrybutora tej wełny. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 10.04.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Podciągam temat i proszę o opinie z roku 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts