xadamus 11.07.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witam wszystkich Mam pytanie: z czego mozna zrobic szafe na taras. taras jest od poludnia wiec na pewno w lato bedzie sie bardzo nagrzewac, a w zimie jak to w zimie. Z czego powinno sie zrobic taka szafe ? Drzewo chyba odpada, metalowa ? Tworzywo ? Nie mam pojecia. A moze sa jakies gotowe elementy ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.07.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 A co to jest "szafa na taras"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xadamus 12.07.2005 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 A co to jest "szafa na taras"? Moze sie wyraziłem niejasno: chodzi mi o zabudowe jednej sciany tarasu/loggi - krótko mówiąc podwójne otwierane drzwi, pólki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts