ewach 14.11.2002 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 jestem w trakcie walki z Firmą, która zajmuje się montażem izabudową wkładu kominkowego, to co się dzieje, przekracza moje najśmielsze oczekiwania. postaram się to wszystko opisać następnym razem lącznie ze zdjęciami które wykonałam, ku przestrodze innych.Murator zawsze radził, aby nie zatrudniać złotych rączek, ale firmy z uprawnieniami, jak sprawdzić czy firma ma uprawnienia, czy zatrudnia odpowiednich fachowcówjak bronić się przed nieuczciwością, niekompetencją, brakiempodstawowej wiedzy. Pozdrawiam odezwę się w następnym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 14.11.2002 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Ja także bym się dołączył z przykrymi (niestety) doświadczeniami w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 14.11.2002 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 piszcie kochani piszcie...mnie instalacja czeka juz w najbliższą sobote!!!Pomóżcie uniknąc błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 14.11.2002 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 zajrzyj na mój post kominek POMOCY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bodex 14.11.2002 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 fachowców zatrudniam tylko z polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2002 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 fachowców zatrudniam tylko z polecenia Wszystko fajnie tylko zależy jakie wymagania ma osoba polecająca i czy wogóle się zna na budowaniu domów.Mi też polecono firmę ,którą pózniej wyrzuciłem bo to było nieporozumienie.Kolega który mi polecił przyjeżdzał do mnie na budowę z całym pakietem reklamacji do firmy którą mi polecił.I dopiero mi powiedział że rzadko był na budowie ,a jak przyjechał to wszystko było fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 15.11.2002 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Moja "firma" od kominka była z polecenia - mojego szefa.U niego zrobili super (przynajmniej na zewnątrz) Widziałem.A u mnie to zchrzanili nie tylko w środku ale nad tym się nie rozpisywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bodex 18.11.2002 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 anonimowy są ludzie którym w życiu prawie nic sie nie udaje i trzeba sie z tym pogodzic. rada moja zeby ograniczyc tarapaty z wykonawcami to szukac ich na innych budowach, masz wtedy okazje obejrzec ich robote i porozmawiac nie tylko z wykonawcą ale i z inwestorem. poza tym placic po skonczonej robocie, jesli zaliczki to tylko symboliczne. nie bojmy sie rozstac z wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bodex 18.11.2002 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 to ze pilnuje roboty na budowie to chyba oczywiste ale zdarzają się tacy którzy tego nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewach 18.11.2002 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 On 2002-11-14 15:36, Tomaszos wrote: zajrzyj na mój post kominek POMOCY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewach 18.11.2002 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 On 2002-11-14 15:36, Tomaszos wrote: zajrzyj na mój post kominek POMOCY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts