jag_24 11.07.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 WitamMamy zamiar ocieplać dom wełną mineralną.Szukamy ekipy która się sprawdziła.Poznań Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 15.07.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 polecam- Pan Darek 601767444. U mnie jego ekipa i podwykonawcy robią wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 09.08.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 polecam- Pan Darek 601767444. U mnie jego ekipa i podwykonawcy robią wszystko. aga napisz cos wiecej- co ic robia, jak robia, jaki dom itp? pilne? czy robuli ci wiezbe bo gadam z nimi i nie wiem czy dobrze trafilem- czy maja cisli ok? 71kkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 10.08.2005 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Pan Darek jest u mnie głównym wykonawcą, robili dom parterowy 210 m z suporexu. W tej chwili buduje coś w Poznaniu. On ma swoich podwykonawców, zaprzyjaźnionych, sam ich umawiał i wprowadzał w odpowiedniej chwili na budowę. Wcześniej ich przywoził przedstawiał i dogadywaliśmy cenę, ale już wytargowaną przez Darka. Tak było z cieślami, elektrykiem, hydraulikiem. Teraz mam ekipę od wnętrz, już kładą sufity g-k i szpachle. Wcześniej ekipa Darka robiła tynki tradycyjne. Podłogę wylewaliśmy maszynowo - super jest. Pan jest ze Słubic. Z ekip jestem bardzo zadowolona, pracują bez zastrzeżeń, czasami mają wahania w terminach spowodowane siłą wyższą. Zaczęłam 04.04.2005, a stan jest taki jak opisałam wcześniej.Jeżeli to ten sam cieśla - Pan Krzysiu, to ja jestem zadowolona, zresztą ma wrócić do mnie i dorobić daszek na drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 24.08.2005 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jeśli Poznań to mogę polecić pana Michała 505779685 wyjątkowo dobrze zrobiona robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts