Tommco 11.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Nirmalnie jakoś nieswojo się czuję. Zawsze co jakiś czas przychodził do mnie jakiś mail, żeby mi przypomnieć o jakimś wątku, a tu już od jakiś 2 dni nic do mnie nie przychodzi... Czy wszystko jest OK z Forum? Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 11.07.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 masz pewnie odchaczoną taką opcję " Powiadom mnie gdy ktoś odpowie " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 mnie powiadamia , ale nie o wszystkich watkach , w ktorych pisalam , widze odpowiedzi , a maila nie ma moze przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 12.07.2005 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 mdzalewscy Opcję mam zaznaczoną, ponieważ zawsze tak miałem. rrmi Rzeczywiście coś w tym co piszesz jest, bo np. o Waszych odpowiedziach mnie powidomiono, ale w innych wątkach to już nie. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Na dole, po lewej trzeba kliknąć "śledź odpowiedzi w tym temacie", wtedy powiadomienie powinno przyjść, chociaż ostatnio przychodzą z dużym opóźnieniem, nawet ponad dobowym. Jeśli chcesz zrezygnować z powiadomień w jakimś temacie musisz kliknąć "przestań śledzić odpowiedzi w tym temacie" i... cisza... Przerabiałam i wiem, że czasem potrafi "samo" się przestawić. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 12.07.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 serio włączacie tą opcję??? ja czesto wyłączam nawet powiadomienia o privach bo mam nimi kompletnie zawaloną skrzynkę mailową śledzenia odpowiedzi w temacie też nigdy nie włączałam czyli co, otwieracie pocztę, widzicie powiadomienie o poscie i wchodzicie na forum? czy nie wystrcza korzystanie z "zobacz swoje posty" (tylko trzeba byc zalogowanym na forum)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 12.07.2005 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 lidka A gdzie jest funkcja "zobacz swoje posty"? Czy chozi Ci o proste wejscie w ostetnie napisane przez Ciebie wiadomości? T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 12.07.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 lidka A gdzie jest funkcja "zobacz swoje posty"? Czy chozi Ci o proste wejscie w ostetnie napisane przez Ciebie wiadomości? T. NIE zobacz musisz sie najpierw zalogować i wtedy pojawi się "zobacz swoje posty" tuż obok "zobacz posty bez odpowiedzi" czerwony napis po prawej stronie - poniżej uczestników obecnych na forum żółta flaga przy tematach, w których sa nowe posty itd -BARDZO wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 serio włączacie tą opcję??? Ja mam "śledzenie tematu" zawsze wyłączone, to było zbyt wkurzające, tym bardziej, że mam powiadamianie o mailach na komórkę i nie miałam chwili spokoju. Skrzynka mailowa zapchana, komórka zapchana, dziękuję. Tylko, że czasem dziwnym trafem opcja uruchamia się bez mojego w tym udziału... "Zobacz swoje posty" w zupełności wystarczy. ja czesto wyłączam nawet powiadomienia o privach bo mam nimi kompletnie zawaloną skrzynkę mailową Masz widać niezłe powodzenie smutna lidko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 12.07.2005 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Pozostaje pytanie: Czemu jest taka smutna T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Pozostaje pytanie: Czemu jest taka smutna T Eee! Taka znowu bardzo smutna to chyba nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts