bobiczek 11.07.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 I co z nimi zrobić.No bo leżą na ziemi dobre 0,5m i co teraz.Ciąć je?Te wierzby to Iwy, idą mi jak burza, a ciąłem wiosną na łyso i krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 12.07.2005 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 I co z nimi zrobić. No bo leżą na ziemi dobre 0,5m i co teraz. Ciąć je? Te wierzby to Iwy, idą mi jak burza, a ciąłem wiosną na łyso i krótko. Ciąć - nie czekać we wrzesniu na cięcie bedzie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.07.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ja podcinam 2 razy w ciągu sezonu. W lipcu pierwszy raz, na początku września drugi. Nie wiedziałam, że to źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts