Arko 12.07.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Mam takie pytanie, czy ktoś ma doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
super gacek. 12.07.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 No właśnie ciekawe , sam jestem zainteresowany taką alternatywą na póżniejsze lata .Mając szambo 3-komorowe to dodając drenaż i złoże filtracyjne to przecież mamy oczyszczalnie , czyż nie prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.07.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 No właśnie ciekawe , sam jestem zainteresowany taką alternatywą na póżniejsze lata .Mając szambo 3-komorowe to dodając drenaż i złoże filtracyjne to przecież mamy oczyszczalnie , czyż nie prawda? Dokładnie.... Do mojej oczyszczalni korzeniowej kupiłem dwukomorowe szczelne szambo betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
super gacek. 12.07.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Czy mozesz WOWKA cos bliżej powiedziec na ten temat ? bardziej mnie interesuje to czy nikt z urzędasów sie nie czepia takiego rozwiazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIO I ZIBI 13.07.2005 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Jakieś dwa miesiące temu dzwoniłem do starostwa i niestety pani powiedziała że jest to niemożliwe (teściowie mają szambo i dużą działkę więc chcieli by przerobić) zadzwoniłem potem do nadzoru budowlanego i tam usłyszałem że jeśli projektant robiący projekt oczyszczalni wykorzysta ten zbiornik w jakiś sposób i się pod tym podpisze to ich to nie będzie interesować. także oni sami chyba nie wiedzą jak do końca podejść do tego tematu. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts