Przekorek 12.07.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Jak widze ten wzmożony ruch na Forum, to mnie to bawi. Tyle napisano o ustawie, ktora jest na samiusienkim początku swej drogi legislacyjnej. Nikt z Was/nas jeszcze długo żadnych pieniedzy z tego tytułu nie powącha nawet. Może nawet wcale i nigdy. Budujmy i nie przejmujmy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 12.07.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Wiesz to by było nawet śmieszne gdyby nie prawdziwe - przez dwa lata sejm nie miał czasu zająć się projektem tej ustawy a jak okzało się że wybory już blisko to nasi wspaniali posłowie oburzyli się na niegodziwość władzy która coś obiecała a teraz nie chce dotrzymać słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 12.07.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Aż mi to trudno przez gardło przechodzi, ale musze stanąć w obronie posłów. Ustawę blokował CIMOSZEWICZ i tylko jemu jesteśmy winni wdzięczność. Np. w formie głosowania na innego kandydata na urząd prezydenta. Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 12.07.2005 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Ale wlasnie mnie bawi ozywiona korespondencja na Forum, jak to będzie. Otóż wcale nie bedzie, a nawet jak bedzie to malo albo wcale. A ludzie juz myslą na co te pieniądze wydadzą. Jak politycy mówią, że odbiorą, to odbiorą, a jak mówia, że dadzą, to mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 12.07.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Ale wlasnie mnie bawi ozywiona korespondencja na Forum, jak to będzie. Otóż wcale nie bedzie, a nawet jak bedzie to malo albo wcale. A ludzie juz myslą na co te pieniądze wydadzą. Jak politycy mówią, że odbiorą, to odbiorą, a jak mówia, że dadzą, to mówią. Generalnie się z Tobą zgadzam, że jak Państwo komuś dołoży to cieżko mu się potem pozbierać. W tym przypadku myślę jednak, że do tego zwrotu dojdzie. Pięniądze z ewentualnego zwrotu mam policzone ale nie mam ich zaliczonych do przychodów. Jeśli będą, to trochę dołożę i wybuduję sobie mały basen na działce albo wydam na inne dobra konsupcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 12.07.2005 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Taa - wydam, kupie basen. Sru-tu-tu-tu, majty z drutu. Pożywiom, uwidim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts