minimax 12.07.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 czesc mam sporo sprzetu budowlanego, kapitał i sporo innych zalet czy potrzebuje jakis dodatkowych uprawnien zeby zalozyc firme budowlana. Myślę tutaj o tynkach z agregatu, ocieplanie podbitki i wylewanie posadzki, układanie glazury terakoty bo z tego co widze pracy jest dużo, oczywiście jesli ceny i jakosc beda ok;) max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 12.07.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Uprawnień do złożenia firmy nie potzrzeba - gdy wymagane jet pozwolenie na budowę a będziesz chciał byc kierownikiem - musisz mieć uprawnienia.... Mam nadzięje,że oprócz sprzętu masz wiedzę...żebym później "zalących" wątkó na forum nie czytał i maksyma "kupa sprzętu - brak talentu" się nie ziściła Pozdrawiam Geno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts