monig 15.06.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Może ktoś podpowie gdzie w Wa-wie kupić:- kosz na śmieci wolnostojący do szafki 60. W Ikei wybór znikomy, male rozmiary i jeden kolor (granat). Czytałam wątek o koszach na forum - lecz niewiele mi pomógł.- wkłady do szuflad na sztućce (widziałam tylko białe a wnętrze szafek mam w brązie),- kosz na bieliznę w rozsądnej cenie (do 180 zł)- odbojnik przeźroczysty na ścianę lub inny mało widoczny (ściany mam w beżu)- dywaniki podłogowe do łazienki (najlepiej w kolorze ciemnego brązu i szarości)Może ktoś zna jakieś sklepy, które mają większy wybór takich rzeczy?Monig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 15.06.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Może ktoś podpowie gdzie w Wa-wie kupić: - kosz na śmieci wolnostojący do szafki 60. W Ikei wybór znikomy, male rozmiary i jeden kolor (granat). Czytałam wątek o koszach na forum - lecz niewiele mi pomógł. - odbojnik przeźroczysty na ścianę lub inny mało widoczny (ściany mam w beżu) Może ktoś zna jakieś sklepy, które mają większy wybór takich rzeczy? Monig Duzy wybór koszy i sortowników widziałem w TTW Opex przy Galerii Mokotów. Ale to nie tania sprawa Beżowe odbojniki o dwóch srednicach ( chyba 3 i 5 cm) w ksztalcie poduszeczki widziąłem w Casoramie. Przyklejane do sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 15.06.2005 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Dziękuje za odpowiedź. Zobacze na domaniewskiej. Beżowy odbojnik widziałam - jeśli nic lepszego nie znajdę to będzie właśnie ten. Słyszałam jednak, że można kupić odbojnik przeźroczysty liczę że ktoś wie gdzie.Bardzo fajne kosze na bieliznę miało Bo concept - ale jak mnie poinformowano nie ma już ich w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 15.06.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Rzeczy typu wklady do szuflad, korytka, organizery itp. itd. - to raczej w firmach z akcesoriami meblowymi (sluze informacja, gdzie mozna takie rzeczy we Wroclawiu znalezc ): http://www.pf.pl/portal/YP1?keyword=akcesoria+meblowe&city=warszawa&cplx=0&kw=c&catid=6847 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 15.06.2005 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Dzięki skorzystam. Znalazłam firmę Reling w Wa-wie- mają wkłady do szuflad białe i szare - sprawdzę. Dalej poszukuję przeźroczystego odbojnika na ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 15.06.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Piękny kosz na bieliznę i sortownik do szuflady,kupiliśmy w sklepie z meblami azjatyckimi obok hotelu "Mrówka" w Powsinie chyba.Wielki wybór ładnych przedmiotów i stosunkowo niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 16.06.2005 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Dziękuję za namiary. Właśnie w takim stylu pasowałby mi do reszty wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 16.06.2005 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Hotel mrówka jest w Powsinie. Wybieram się tam w sobotę. Mam nadzieję, że trafię - i jest to obok tego hotelu - sądzę że trafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.06.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 W tym budynko co hotel.Wejście obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 16.06.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 W Hebanie (STara Miłosna) jest mnóstwo "wsadów" do szafek, akurat mnie to nie interesowało, więc nie mogę podać dokładniejszych informacji, ale jest oświetlenie, uchwyty, zawiasy, karga itp. Super sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 16.06.2005 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 W Hebanie zamawiałam fajne uchwyty. Ogólnie sklep warty polecenia lecz dla osób które mają dużo czasu. Na większośc rzeczy trzeba czekać i jechać ponownie po ich odbiór - często nie mają tego w magazynach.Do tematu załączam - gdzie w Wa-wie oprócz Jysk kupić porządne i w dobrej cenie dywaniki łazienkowe i ręczniki (byłam w Klifie i Jupiterze może widzieliście gdzieś jeszcze?) i deskę do prasowania (zwykle wzory na nich są brzydkie, a ja wolałabym jeden i spokojny kolor). Na dniach przeprowadzka stąd tyle do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 17.06.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 A ja szukam ładnych, niedużych i najchętniej aluminiowych "przykrywek" na śruby (hihi, nawet nie wiem jak to się fachowo nazywa , którymi panowie przymocują mi szybę mleczną na ścianie w kuchni. Gdybym wiedziała chociaż o co pytać google i przez telefon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśkam 19.06.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Polecam hurtownia/sklep z akcesoriami kuchennymi i meblowymi : Ursus ul. Przepiórki 56 albo 65 (numeru nie pamiętam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 19.06.2005 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Byłam w Powsinie w sklepie z meblami kolonialnymi - jest na co popatrzeć. Nabyłam bambusowe podstawki pod naczynia. Kosze na bieliznę z liści czegoś tam niestety w cenach od 285 - 400 pln, wkład do szuflady na sztućce (mały) 165 pln. Nowoczesny kosz na bieliznę jest w Bo concept w Jankach - z cieniutkiej siatki metalowej z czarną pokrywą - w cenie 186 zł. Ręczniki i pościel można zobaczyć np. w Meble Agata na parterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 19.06.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 A propos - jak sie ma "Meble Agata" do dawnego Waltera? Ceny byly nie z tej ziemi - ale mieli piekne rzeczy i marzylo mi sie, ze kiedys zaoszczedze sobie na taki krysztalowy zyrandol! A tak na powaznie, byl wybor i byla jakosc. Za kazdym razem jak jestem w Polsce obiecuje sobie, ze zajrze do Agaty i porownam, ale jakos do tej pory sie nie udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 19.06.2005 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Nie byłam w Walterze więc nie mogę porównać. W Agata Meble są zarówno meble z wysokiej półki cenowej - komplecik za 19 000 (tzw. biedniejsza wersja mebli z Hebana) ale też sporo mebli w średnich cenach - przeceniony komplet skórzanych mebli (ecru) ok 6000. Spory wybór kanap, krzeseł i stołów. Jest też firma Witek - z porcelaną. Ceny akceptowalne ale można wybrać w innych miejscach ładniejsze i tańsze kanapy np. MTI Furninova. Byłam raz i chyba ostatni - nic dla siebie nie wybrałam. Ładne są tam ręczniki głównie importowane - ale nie tanie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.06.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 O wiele więcej jest w BoConcept na ul....?Zapomniałem.Burakowska?Obok jest Red Onion.Przy Powązkach.Skręt przed rondem Babki chyba.Jest kilka fajnych sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 19.06.2005 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Bettkaspróbuj w wyszukiwarce znaleźć tzw. zaślepki na śruby- chyba o to chodziło (żeby je zakryć). Może w sklepach (hurtowniach) dla stolarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 25.06.2005 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Przypadkowo trafiłam na hurtownię ręczników Al. Jerozolimskie 200 Warszawa przy wjeździe na Łopuszańską (firma Irapol). Wybór spory i ceny przystępne. Przykładowo ręcznik 70/140 z bawełny 550 grubości - 36 i 44 zł, a nawet za 22 zł 50/100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Dzisiaj byłem na Kłobuckiej.W jednym pawilomie z armaturą,grzejnikami i ceramiką sanitarną,gość sprzedaje wiele rzeczy z ekspozycji za 40-50% wartości.Kupiłem fajny grzejnik za 1150,00 zamiast 2700,00,drugi ,pionowe rurki 200*60cm za 650,00 zamiast 1500-1700(nie pamiętam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts