Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

akcesoria do kuchni i gadżety kuchenne

monig

Recommended Posts

• Odpowiedzi 414
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no wlasnie z tej samej przyczyny co jaksie podaje ja wolę te podstaweczki pod torebki na herbatę

a reklamówki? macie te specjalne takie "pojemniki" na reklamówki... bo mi się wydaje, że tam się zawsze bałagan wkrada, a jestem raczej czyścioch i pilnujący porządku.... gdzie chowacie jednorazówki i torby?

Może to niezbyt eleganckie pokazywac takie zakamarki, ale prościej niż tłumaczyć :)))

Pod zlewem oprócz koszy na śmieci mam tabletki do zmywarki, różne szczotki i zmywaki oraz płyn do czyszczenia zlewu.

W spiżarni są kosze na "jednorazówki" A torby na zakupy są poskładane w plastikowym pojemniku w spiżarni.

pod zlewem zmn.jpg

spizarnia kosze zmn.jpg

Może to niezbyt eleganckie pokazywac takie zakamarki, ale prościej niż tłumaczyć :)))

Pod zlewem oprócz koszy na śmieci mam tabletki do zmywarki, różne szczotki i zmywaki oraz płyn do czyszczenia zlewu.

W spiżarni są kosze na "jednorazówki" A torby na zakupy są poskładane w plastikowym pojemniku w spiżarni.

Mamy pytanie, gdzie można kupić taki wysuwany koszyczek na gąbki? Poszukałabym na allegro, ale nie wiem jak to wpisać:p

Koszyczek kupiony w Castoramie, do niego na miejscu dobraliśmy prowadnicę (zwykłą szufladową). To nie jest produkt gotowy tylko mój pomysł. Chciałam mieć zmywaczki schowane pod zlewem, a na dzwiczkach nie dało się zamontowac bo tam jest system koszy w wysuwanej szufladzie.

Ja kupiłam sobie pojemnik-dozownik na płyn, ma specjalną miseczkę na gąbkę.

a gdzieś dopadła? jakiś czas temu były w home&you ale najwidoczniej kilkanaście osób wpadło na ten sam pomysł chwilę przede mną. jak na złość, aktualnie ich nie ściągają.

a herbatę gościom zawsze podaję w imbryczku. podobnie gdy delektujemy się we dwójkę. jak ktoś sobie robi "popychacz" umilający pracę, to wówczas zawsze w kubku i wtedy torebkę utylizujemy natychmiast.