kaszak 12.02.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 najpierw trzeba ją poszatkować grubo, dopiero potem mieści się w "szatkownicy" Wcale nie, kroi się na kawałki, takie żeby wlazły do tego "komina" w przystawce. A bęben się zakłada ten do krojenia w plastry (na obrazku pierwszy stojący z lewej). więc jeśli mam kroić i potem szatkować i myć wszystko i rozkładać i składać, wolę nożem poszatkować też tak myślałam ale bardzo sprawnie to idzie. wiadomo ze do jedej marchwi to szkoda to wyciągać Mnie się dla główki kapusty opłaca:) Poza tym nie ma aż tak dużo do mycia, tylko przystawka i bęben, a rozkładanie i składanie jest banalnie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dokladnie, myje sie tylko pojemnik (miske też trzeba by było umyć), pokrywę i tarkę (też do mycia by była) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dziś zakupiłam szybkowar, taki podówjny w dobrej cenie. Teraz tylko instrukcja obsługi i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No W moim Fagorze wołowinę gotuję 15-30 minut do miękkości (zalezy od kawałków). Golonka gotowała sie 25 minut i odeszła od kości To naprawdę fajna rzecz. Obniża zużycie prądu i to znacznie podczas gotowania. Gotuje się na najniższym punkcie i bardzo krótko Będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 12.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 szybkowar tez na liście do kupienia...jaki polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.02.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Podłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ja mam subkowar Fagora. Używam go juz kilka lat. Jestem z niego bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Zastanawiam się nad pojemnością Chyba jakiś większy, tak profilaktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 12.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 my dostalismy w prezencie slubnym jakiegos Moulinexa jeszcze nie wyjełam go z kartonu i tak lezy 3 rok Wyciągnij, wypróbuj i zobacz jak to fajnie:) A jak nie będzie fajnie to wio z tym na allegro! mowisz ?? chyba jednak zaczekam na wprowadzke hihihi bede miala nowy niesmigany sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ja mam subkowar Fagora. Używam go juz kilka lat. Jestem z niego bardzo zadowolona Dokładnie tego kupiłam Ciekawe, czy można dokupic osobną pokrywkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A po co Ci pokrywka jeszcze jedna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.02.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 http://www.zelmer.pl/gfx/zelmer/oferta_produktowa/pl/ikony/158/glow.jpg A jak się w tym szatkuje kapustę Moja wyobraźnia zawodzi W drugim rzędzie pierwszy po lewej metalowy bęben do szatkowania w plastry. Kroisz kapustę w ćwiartki lub ósemki, żeby się w gardzieli szatkownicy mieściła i szatkujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.02.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dziś zakupiłam szybkowar, taki podówjny w dobrej cenie. Teraz tylko instrukcja obsługi i jazda A jaki i w jakiej cenie? Zastanawiam się nad pojemnością Chyba jakiś większy, tak profilaktycznie Większe są o tyle fajne, że można gotować na parze, bo się mieści. Taka wołowina z szybkowara ugotowana na parze. Mniamniuśna. Ja mam taki podwójny. Dwa garnki jedna pokrywka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 13.02.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Mam taką: http://www.allegro.pl/item549972313_tupperware_miska_do_ciasta_gratis_trzepaczka.html Ale w większości ich misek ciasto samo sie robi Szwagierka moja ma taką, bo chciała większą http://www.allegro.pl/item554594372_tupperware_miska_do_ciasta_drozdzowego_7_litrow.html też mam taka miskę, pomijając fakt, ze sie z niej nie chlapie, to jednak ja muszę robic ciasta. Same nie chcą się robic... A moim ukochanym sprzetem kuchennym jest blender Brauna z pojemnikami do szatkowania i kruszenia lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 13.02.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 coś znalazłam na temat szybkowarów http://forum.muratordom.pl/szybkowar,t61006.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A po co Ci pokrywka jeszcze jedna?No bo to są w sumie dwa garnki, ale mają wspólną pokrywkę Tak to wygląda http://images49.fotosik.pl/62/891207853bccead4.jpg http://images50.fotosik.pl/62/ad2e275bcc7394ac.jpgMa też taką tackę do gotowania na parze, która robie też za tarkę. Koszt 299zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 13.02.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 mayland jaki masz dokładnie ten szybkowar ? Patrząc na tą firmę Fagor mam do wyboru innova lub future. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 mayland jaki masz dokładnie ten szybkowar ? Patrząc na tą firmę Fagor mam do wyboru innova lub future. Ja mam innova, 6 i 4 litry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 13.02.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 mayland jaki masz dokładnie ten szybkowar ? Patrząc na tą firmę Fagor mam do wyboru innova lub future. Ja mam innova, 6 i 4 litry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ten Kaski to ful wypas a ja mam szybkowar który nie ma dokładek, to taki garczek z pokrywką tylko, najprostrzy Ale jak to mówią darowanemu koniowi nie zagląda sie w zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts