Gajka 14.11.2002 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 oprócz Forum Muratora? Czyba nie; praca, dom, forum, troche pospać i co... koniec doby:razz: Wymyslili internet i tak to człeka wciagneło, ze podróżuję po nim Kiedys palcem po mapie a dzis myszą po stronach :smile: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 15.11.2002 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Ha, sama do siebie będę mówić Dodam tylko, że najbardziej to lubie przebywać na łonie przyrody, stąd pewnie marzenie o własnym domku z ogrodkiem. Stale brak mi powietrza Kocham piec, gotować dla mojej rodzinki:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 06.12.2002 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Gajka, żeby nie było Ci smutno to wiedz, że ja też już nie mam czasu na hobby. http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/wat5.gifW dzieciństwie jeździłam troszeczkę konno, ale minął już cały wiek kiedy to było. Marzył mi się dom na wsi, troszkę pola i konie. Z marzeń został dom z ogródkiem (wszystko w budowie) w Warszawie. O koniach - zapomniałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 07.12.2002 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 http://www.afternight.com/smiles/wiggle.gif Pozdrawiam i do zobaczenia na innych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 16.12.2002 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Gajko - może czas na jakieś nowe hobby? Na przykład wymiana doświadczeń na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.06.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Gajka nie tylko ty masz takie hobby. Mnie też budowa przywalahttp://www.ifb.pl/~qba/ikonki/wat5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 mnie budowa przywaliła... ale juz nawet sie podniosłam..a wiecie dlaczego?? ....bo bede miala jakies dwa miesiace przerwy od budowlanców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 20.06.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Teska, wysyłasz ich na wakacje? Czy sama wyjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.06.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 No cóż widzę, że nie tylko moje hobby zostało ,,zawieszone" na czas budowy... jest czas tylko na przeglądanie tych kilkudziesięciu klaserów... nie ma kasy na nowości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts