AdRem 12.07.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Natknęłam sie na wzmianke o zmianach, które wejdą w zycie w sierpniu. I mam zagwostkę. Chodzi o definicję przyłącza kanalizacyjnego, która "przerzuca na przedsiębiorstwa [wodociągowe] większość kosztów związanych z jego budową" [cyt. za M jak Mieszkanie]. Mam własnie problem z uzbrojeniem działki, które to uzbrojenie ma wynosic jakies horrendalne sumy. Czy ktoś może mi powiedzieć, na czym polegają te zmiany? Kto powinien ponosić koszty przyłączy kanalizacyjnych i wodnych, jeśli mają się rozkładać, to na jakiej zasadzie. Jestem zielona w tej kwestii i będę bardzo wdzięczna za oświecenie mnie Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.07.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Zajrzyj tutaj :http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=50489&highlight= MD+MWJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts