BOBO1 12.07.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Hydraulik zażyczył sobie po 100 zł za złożenie i mocowanie stelaży pod wiszący sedes, umywalkę i bidet oraz dopasowanie kolana (WC). Czy to dobra cena czy też samemu to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 19.07.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Moim zdaniem to dobra cena zreszta teraz zaden fachowiec nie kwapi sie przyjsc cos zrobic jak 100zł nie dostanie!!! Wiec watpie zebys taniej kogos znalazl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 19.07.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 dobra cena, mój krzyknąl po 150, stanęło na 100, bo mu obiecałem że zrobi jescze montaż ceramiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 22.07.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Czy to dobra cena czy też samemu to zrobić? Oczywiście samemu zrobić. Jeśli to Geberit to tam jest instrukcja super dokładna. Mnie to zajęło może 3 godz, z tego większość na czytanie tej instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek 22.07.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Warto zlecić to hydraulikowi pod wrunkiem że połączy instalacje wodną na sztywno. To znaczy że zawór stelarza nie powinien być łączony z instalacją giętkimi złączkami.Ideałem jest takie zrobienie instalcji wodnej aby rurą wodną wpiąć się bezpośrednio w zawór stelarza. U mie przeście z rury plastykowej na geberit zrobili w miedzi. Dodatkow podkuwali ściany wzieli 100 zł/szt ale nie żałuje bo dwóch gości zakładało 2 kible i bidet dwa popołudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts