Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

sztachety drewniane ogrodzeniowe + robocizna

Oldswan

Recommended Posts

Ile płaciliscie za olchowe sztachety drewniane ok 150 cm wysokie, 10 szerokie, 2,8 grube? Spotkałem sie z cenami 4-5 zł za sztachetę. Mam też ofertę na przykręcenie do gotowego stelażu metalowego i słupków na podmurówce, pomalowanie drewnochronem etc. i wtedy sztacheta z robocizną płotu (i śrubami etc) na gotow wychodziła 11 zł. Brać, czy to trochę drogo? Wszak robocizna rzadko kiedy wychodzi wiecej niż materiały? :-? :o :-? PORADZCIE:!:

.... same wymiary sztachety przemawiaja o jej cenie. 4-5zl wydaje mi sie cena rozsadna , nie raz spotkalem sie ze za takie wymiary wykonawca krzyczal nawet 9-10zl...w zaleznosci jak sa wykonane czy sa ofrezowane i wykonczone fazka czy sa wykonane luczki badz tez przyciete pod katem...czy jest to zwykla decha obstrugana czterostronnie.Tak czy owak drzewo strasznie poszlo w gore :cry: i ta cena do tych wymiarow jest ok.... a co do montazu ja bym sam montowal powoli po troszeczku a ile kaski w kieszeni zostanie :wink:

Ja w czerwcu za sztachety olchowe, heblowane, bez zaokrągleń 10 cm szerokie, 2,2 cm grube, wiekszość 1,35 m wysokie, część 1,55 lub 1,65 zapłaciłam 2,75 zł za szt. (bez transportu) Za dokręcenie na 4 śruby po około 2, 30 za szt i uwazam, że to drogo (w cenie było trochę spawania). Malowanie sami.

sztachety najlepiej zamawiać u jakiegos wiejskiego stolarza

zamawiałem w dwuch turach pierwsze sto policzył mi po 5 zł nasteępne to ponewarz pózniej grodziłem druga stronę działki sztachetki wysokość 160 cm szerokość 10 cm i grubość 2,5 cm. i zaokrąglone na górze.

przykręc karzdą sztachetę sześcioma śrubami na trzech szponkach metalowych , dalę gwarancję że sie nie pokręcą.

• 2 weeks później...

Szukam wykonawcy olchowych sztachet o podanych niżej wymiarach, szerokokośc 9 albo 9,5 cm, grubości 2 cm, zaokrąglonych na górze. Jeśli macie jakiegoś sprawdzonego dostawcę, proszę o sygnał. Mile widziane okolice Warszawy (tak do 150 km ;)

125 cm - 230 sztuk

140 cm - 60 sztuk

170 cm - 70 sztuk

• 2 weeks później...
Szukam wykonawcy olchowych sztachet o podanych niżej wymiarach, szerokokośc 9 albo 9,5 cm, grubości 2 cm, zaokrąglonych na górze. Jeśli macie jakiegoś sprawdzonego dostawcę, proszę o sygnał. Mile widziane okolice Warszawy (tak do 150 km ;)

125 cm - 230 sztuk

140 cm - 60 sztuk

170 cm - 70 sztuk

Znalazłam na allegro ofertę na sztachety olchowe 9,5cm szer. 2cm grubości, zaokrąglone na górze w cenie 2,55mb , wys. dowolna - kontakt do producenta Łomża, http://[email protected] Planuję skorzystać, najwcześniej we wrześniu, ale wszystko wygląda bardzo porządnie. Pozdrawiam.

125 cm - 230 sztuk

140 cm - 60 sztuk

170 cm - 70 sztuk

Znalazłam na allegro ofertę na sztachety olchowe 9,5cm szer. 2cm grubości, zaokrąglone na górze w cenie 2,55mb , wys. dowolna - kontakt do producenta Łomża, http://[email protected] Planuję skorzystać, najwcześniej we wrześniu, ale wszystko wygląda bardzo porządnie. Pozdrawiam.

sorry!sorry! stronka nie www. ale kontakt mailowy oczywiście. I jeszcze tel. do firmy 086 47 32 657 i 608 332 905. Powodzenia i czekam na ewentualne recenzje.