peez 12.07.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 MAM ZAMIAR ZAKUPIC SZEREGOWKE (pustak) W STANIE: Z ZEWNATRZ OCIEPLONY + ZAMKNIETY, W SRODKU SUROWY, BEZ SCIAN DZIALOWYCH, WYLEWKI, ITP; PRZYLACZA OBOK DOMU. POWIERZCHNIA CALOSCI RAZEM Z GARAZEM OKOLO 160 M2.POMOZCIE - NAPISZCIE ILE MOZE W PRZYBLIZENIU KOSZTOWAC DOPROWADZENIE TAKIEGO STANU DO STANU POD BIAŁY MONTAZ (BEZ PARKIETOW, MALOWANIA, FLIZ, ITP).PLANOWANE OGRZEWANIE PIEC DWUBIEGOWY Z "SIECI" MIEJSKIEJ, DOM JEST DWUKONDYGNACYJNY.POMOZCIE BO MAM DOSC BLADE POJECIE NT AKTUALNYCH CEN A WOLALBYM NIE NIEDOSZACOWAC I OBUDZIC SIE W POLOWIE BEZ KASY.PS JEST TO W OKOLICY KRAKOWA- JESLI MA TO JAKIS WPLYW NA CENY. POZDRAWIAM I Z GORY DZIEKUJEPEEZKRAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.07.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Peez, chyba nie chcesz, abyś my zgadywali Weź kosztorysanta, niech oszacuje koszty. A tak jakbym chciała pozgadywać, to mogę rzucić - od 1000 do 1500zł za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 19.07.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 inst. elektryczna - 6-8 tys.inst wod-kan + hydrauliczna ( bez kotlowni i grzejnikow) - 7-10 tysstyropian + wylewki - okolo 5-7tysemil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi31 20.07.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 I wyłącz Caps Locka jak piszesz, bo źle się czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts