taJoasia 08.09.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A ja właśnie tak sobie od niechcenia przeczytałam o forum .... terrorystycznym Koleżanka powiedziała, żebym szła już do domu i odpoczęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.09.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A ja właśnie tak sobie od niechcenia przeczytałam o forum .... terrorystycznym Koleżanka powiedziała, żebym szła już do domu i odpoczęła. No bo mu jestesmy terrorysci. hodujemy po domach weze i pajaki i terroryzujemy naszych sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.09.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 A wczoraj sie wlasnie zarejestrowalam na forum Polskiej Federacji Petanque. Fajna gra... Fajni ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 20.09.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ja odwiedzam forum na gazecie. Przeważnie muzyczne (na poprawienie humoru), komputerowe i auto-moto. Jak szukam poważnej porady związanej z kompem to wchodzę na forum pcworld.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts