Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okna Wiktorczyk

janko

Recommended Posts

Zamówiłem w lipcu, dostawa w terminie (po 5 tygodniach), montaż bardzo szybki i fachowy. Okna i drzwi balkonowe moim zdaniem bardzo dobre! Żadnych uwag. W tym czasie mieli promocję na specjalny kolor meranti. Lepiej się dowiedz i jeszcze lepiej pojedź tam i rozmawiaj z szefem (Jerzy Wiktorczyk) na temat jego produktu i specjalnych cen. Osobiście polecam.

• 2 years później...
doda 13 - podpisujesz się "doświadczony budowami i ludziskami" jest to kpina z Twojej strony, powinnaś się raczej podpisywać "doświadczona budowami i ludziskami" ponieważ jesteś kobietą i mieszkasz w Gliwicach. A budowami też raczej nie jesteś doświadczona ponieważ masz 29 lat i zawód inny niż podajesz w swoim profilu. Urządzasz sobie po prostu kpiny z forum Muratora.

Gość Ko***y
Firma O.K. Sam przymierzałem się do Ich stolarki,szczególnie podobały mi się drzwi tarasowe( kapitalne okucia z niskim progiem) Zrezygnowałem po przeczytaniu artykułu o złej jakości drewna meranti.Podobno to wygodny surowiec dla stolarzy,bo łatwy w obróbce i brak wycieków żywicznych.Ale podobno miękki i "Zachód" woli zwykłą sosnę z widocznymi słojami. Pytałem w firmie,przyznali że są trzy gatunki meranti, ale Oni robią wyłącznie z najtwardszego,tylko nieuczciwi robią z "korkowego".W prywatnej rozmowie pracownik powiedział żebym lepiej wybrał sosnę.Ale jakość wykonania w f-mie Wiktorczyk bez zastrzeżeń. Pozdrawiam.

• 9 months później...
i jeszcze coś - jest 2 Wiktorczyków w Pszczynie robiących okna ( rodzina) chyba im się nie udało razem. Lepszy jest ten 1wszy ;)

No to pięknie ! Nie wiedziałam że jest ich dwóch !

Znalazłam salon w Pszczynie i drugi zakład w Czarkowie.

Który jest który ?

I czy rzeczywiście jeden jest lepszy od drugiego ?

• 4 weeks później...

Mam okna od Wiktorczyka (salon w Pszczynie). Okna piekne ale........

Bardzo wielkie ale - drewno meranti z licznymi otworami owadzimi. (fotki: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=48146 )

No i dostawa niekompletna - brak narożników do montażu okien. Sprawa ciągnie się już od listopada. Producent twierdzi, że te uszkodzenia owadzie to standard. :evil: To się jeszcze okaże!!!