janko 14.11.2002 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Witam jestem zainteresowany oknami firmy Wiktorczyk.Drewniane,mahon meranti.Prosze o jakies informacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 15.11.2002 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Zamówiłem w lipcu, dostawa w terminie (po 5 tygodniach), montaż bardzo szybki i fachowy. Okna i drzwi balkonowe moim zdaniem bardzo dobre! Żadnych uwag. W tym czasie mieli promocję na specjalny kolor meranti. Lepiej się dowiedz i jeszcze lepiej pojedź tam i rozmawiaj z szefem (Jerzy Wiktorczyk) na temat jego produktu i specjalnych cen. Osobiście polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik_ado 15.11.2002 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Polecam, Wiktorczyk to mercedes w okna, Sam mam meranti od 1,5 roku, wysyłałem również rodzinie do Włoch do domu 500m2.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.11.2002 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Czy można prosić o namiary na te okna?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antolka 18.11.2002 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Witam czy możecie podac namiar na na te okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antolka 18.11.2002 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Witam czy możecie podac namiar na na te okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 18.11.2002 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 "Warsztat Stolarski Tomasz Wiktorczyk", 43-211 Czarków, ul. Boczna 5 (koło Pszczyny, tj. między Katowicami a Bielsko-Białą), tel. (32) 449-35-30, fax (32) 449-35-33. Mają też stronę internetową, chyba http://www.wiktorczyk.pl albo com.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2002 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 mozna poslac zapytanie o oferte cenowa, przesla programik w excelu do kalkulacji stolarki okiennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janko 20.11.2002 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Dzięki za wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doda13 27.04.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 i jeszcze coś - jest 2 Wiktorczyków w Pszczynie robiących okna ( rodzina) chyba im się nie udało razem. Lepszy jest ten 1wszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.05.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 doda 13 - podpisujesz się "doświadczony budowami i ludziskami" jest to kpina z Twojej strony, powinnaś się raczej podpisywać "doświadczona budowami i ludziskami" ponieważ jesteś kobietą i mieszkasz w Gliwicach. A budowami też raczej nie jesteś doświadczona ponieważ masz 29 lat i zawód inny niż podajesz w swoim profilu. Urządzasz sobie po prostu kpiny z forum Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruner 01.05.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 dej se luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ko***y 01.05.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Firma O.K. Sam przymierzałem się do Ich stolarki,szczególnie podobały mi się drzwi tarasowe( kapitalne okucia z niskim progiem) Zrezygnowałem po przeczytaniu artykułu o złej jakości drewna meranti.Podobno to wygodny surowiec dla stolarzy,bo łatwy w obróbce i brak wycieków żywicznych.Ale podobno miękki i "Zachód" woli zwykłą sosnę z widocznymi słojami. Pytałem w firmie,przyznali że są trzy gatunki meranti, ale Oni robią wyłącznie z najtwardszego,tylko nieuczciwi robią z "korkowego".W prywatnej rozmowie pracownik powiedział żebym lepiej wybrał sosnę.Ale jakość wykonania w f-mie Wiktorczyk bez zastrzeżeń. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cicciona 26.02.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 i jeszcze coś - jest 2 Wiktorczyków w Pszczynie robiących okna ( rodzina) chyba im się nie udało razem. Lepszy jest ten 1wszy No to pięknie ! Nie wiedziałam że jest ich dwóch ! Znalazłam salon w Pszczynie i drugi zakład w Czarkowie. Który jest który ? I czy rzeczywiście jeden jest lepszy od drugiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belial 26.02.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 zdecydowanie ten z Czarkowa !!! to podstawa- którą stworzył stary Wiktorczyk,teraz syn prowadzi swoją ale nie filię!! pod tą samą nazwą, jednak starą, bazową z renomą firmę prowadzą żona i córka - w zakładzie w Czarkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erciu 21.03.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mam okna od Wiktorczyka (salon w Pszczynie). Okna piekne ale........ Bardzo wielkie ale - drewno meranti z licznymi otworami owadzimi. (fotki: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=48146 ) No i dostawa niekompletna - brak narożników do montażu okien. Sprawa ciągnie się już od listopada. Producent twierdzi, że te uszkodzenia owadzie to standard. To się jeszcze okaże!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts