arkom 13.07.2005 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Jezeli jest ktos taki to prosze o informacje jak wyglada sprawa rozliczania transz i czy ogolnie nie ma problemow pozdrawaim i zycze wytrwalosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin.k001 13.07.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Mam kredyt w PLN w BOS, przeszło rok. Nie mam zadnych problemów, place co miesiac. Niestety nie sprawdzam ich wyliczonych miesiecznych transz. Mam kolege, ktory bral w CHF i bank wiele razy sie mylil w przeliczaniu,raz na swoją niekorzys/ a raz na swoja. Wkoncu kolega znalazl adresy poczty czlonkow zarzadu BOS i wyslal do nich. Skonczylo sie na tym, ze banku go znaja, dalsze wyliczenia byly OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts