Gość 13.07.2005 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Mój piekny świerk kaukazki (chyba ) pieknie wypuścił nowe przyrosty, wyglądał cudnie aż tu nagle patrzę a te młodziutkie przyrosty zaczynaja schnąć od czubka- zerwałam kilka i wyrzuciłam ale inne czubki przyrostów też zaczynają schnąć - wygląda to dość dziwnie. Pomóżcie prosżę czy kolejnego świerka czeka śmierć Czym mam go ratować? Niby jest troszkę pajęczynki ale raczej to pajęczyna małego pajączka niż przedziorka a może jednak przędziorek ?- nie wiem już nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2005 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 I nic- zero pomocy. Wciornastku, Pinus gdzie jesteście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 18.07.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Nie martw nic to zapewne susza i upał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Wciornastku zawsze można na ciebie liczyć Na wszelki wypadek prysnęłam go trochę preparatem na grzyba (Topsin)- no i cały czas podlewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 18.07.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Jak miał przyrosty to może nornica go dopadła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 18.07.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Jak miał przyrosty to może nornica go dopadła ? Mogło być i tak. Ale dzisiaj już miałam kilku takich "pacjentow" i to w szkółkach więc u fachowców i ten sam problem. Dostały w ucho świerki, jodły, modrzewie, wiele rododendronów, rokitniki, tawułki japońskie etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts