rrmi 13.07.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 mam nadzieje , ze to ostatni raz gorzej jak ten typ tak ma zawsze kiedy bedziesz potrzebowala powinnas sie odzywac , ona chyba liczyla na jakies zatarczki zignoruj ja w sensie , ze masz to w ..tym co Ci stwardnialo.. i jak gdyby nigdy nic wiesz ..jak po kaczce... najbardziej zaboli jesli bol chcesz sprawic z doswiadczenia ?? nie warto najlepszy cieply strumien poranny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 13.07.2005 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 powiedzieć jej do słuchu to nie mam odwagi, bo żle by się to dla mnie zakończyło no muszę zachowywać się normalnie, nie mam wyjścia ale jestem na nią zła a na siebie jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 to gorzej , bo jak sie cos robi lub nie z wyboru -to OK ale jak z musu ... nic to bardziej znienawidzisz i tyle migotko -taka z Ciebie sympatyczna dziewczyna a moze ...zmien prace??? z kazdej sytuacji jest zawsze wyjscie , chyba , ze lubisz swoja prace akurat ta jedna jedyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 13.07.2005 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 rrmi pracy zmieniać nie będę bo ogólnie dobrze jest tylko, że jak się w grupie osób pracuje to jednak trzeba uważać na ludzi a ja czasem mam z tym problem może jakoś to minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 15.07.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 najlepszy cieply strumien poranny Święte słowa. Lepszego sposobu na niektórych ludzi jeszcze nie wymyślono. Ja go stosuję od dawna, ale mnie facetowi prościej, bo łatwiej ten strumień skierować we właściwym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts