glassempire 13.07.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Jutro mam wstępna rozmowę z gościem który ma wykonywać dla mnie usługę następującą:- posprzątanie działki- ogrodzenie (tylko części) - siatka na metalowych słupkach wbetonowanych w grunt, najzwyklejsza - cena plus minus za metr bieżący- zamurowanie otworów w budynku do remontuBardzo Was proszę o podanie jakichkolwiek cen żebym nie wyglądała jutro jak totalny tuman i żeby gośc mnie zwyczajnie nie wyszył.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glassempire 14.07.2005 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ok może inaczej - ile przeciętnie liczy się za roboczodzień i od czego to zależy.Dowiedziałam się już co nieco i chcę zrobić jak następuje: zakupić materiały na własną rękę i zapłacić wyłacznie za robociznę co będzie dla mnie jaśniejsze i łatwiejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts