MZel 15.11.2002 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Chce kupic brame garazowa. Rozwazam bramy trzech firm: Hormann, Wisniowski i Normstahl. Co byscie polecili lub odradzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 15.11.2002 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 witam.buduje d12b muratora i kupiłem bramę garażową Hormanna.Brama jest duża ok 3,5 m szerokości, nieocieplana ale ma zasadniczy plus - kosztoawła 1400 pl.Jestem b. zadowolony czego i wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 18.11.2002 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Ja również kupiłem Hormanna, długo wcześniej szukająć. Wiśniowski to dokładnie niemal to samo co Hormann (licencja i importowane elementy), ale z nieco innym prowadzeniem (wymagane wyższe nadproże). Nice nie miał wymaganych profili i kolorów, a normstall wychodził strasznie drogo.Na bramę i napęd dostałem 25% rabatu od cen oficjalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniu 19.11.2002 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Mam bramę Hormana i jestem zadawolony, chodzi lekko i nic nie skrzypi.Znajomy ma bramę z Łęgbuda czy Łęborka czy jakoś tam, nie pamiętam dokładnie, zapytałem ile lat ją ma a On stwierdził że kupił ją miesiąc temu .Chyba się obraził, ale faktycznie wyglądała fatalnie i było kupe rdzy na niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gamad 19.11.2002 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Bramy WIŚNIOWSKI niczym nie ustępują konkurencji. Wykonane są bardzo solidnie, wszystkie elementy są ocynkowane i cena jest b.atrakcyjna. Polecam bramę garażową segmentową - naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.h 19.11.2002 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Mam bramę Hormana i jestem z niej BARDZO zadowolony. Gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 19.11.2002 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 U mnie w bloku jest garaż podziemy na około 80 samochodów. Brama jest otwierana na pilota i jest Hormanna. Jak na razie od paru lat nic się nie dzieje a z racji dużej ilości samochodów jest używanan średnio pewnie z 200 razy w dzień powszedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpawl 20.11.2002 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Ja kupiłem uchylną Normstahla. Żadnych wystających sprężyn, żadnych prowadnic pod sufitem. Niedawno była promocja - ocieplenia za 1 zł - skorzystałem i jestem bardzo zadowolony mimo, że trzeba było czekać prawie miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 20.11.2002 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 mozesz napisac kiedy byla ta promocja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpawl 21.11.2002 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 "Letnia Promocja" miała być do końca sierpnia, ale wygląda na to, że bramy schodzą jak ciepłe bułeczki, bo najpierw przedłużali do końca września (kumpel zamawiał), a teraz widzę, że można się "załapać" jeszcze w listopadzie . Więcej szczegółów na stronie: http://www.normstahl.com.pl/warunki_promocji.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 21.11.2002 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 wielkie dzieki za adres www !!!) 3 dni temu dzwonil do mnie przedstawiciel informujac, ze zlecenie bede mial zrealizowane okolo 12 grudnia, ale powiedzial mi cene 1890 PLN za sztuke, tu masz Ci los, przeczytalem Twoj post i poinformowalem ich przed sekunda, zeby sobie po tej cenie bramy wsadzili ...... i co sie okazalo (???), ze oczywiscie zaplace cene promocyjna .... ech na kazdym kroku chca czleka oskubac ..... jeszcze raz wielkie dzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 11.03.2003 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 cd. brama garażowaCzy może ktoś jest użytkownikiem bramy garażowej firmy mirola z Orzesza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts