Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaka brama garazowa?

MZel

Recommended Posts

Ja również kupiłem Hormanna, długo wcześniej szukająć. Wiśniowski to dokładnie niemal to samo co Hormann (licencja i importowane elementy), ale z nieco innym prowadzeniem (wymagane wyższe nadproże). Nice nie miał wymaganych profili i kolorów, a normstall wychodził strasznie drogo.

Na bramę i napęd dostałem 25% rabatu od cen oficjalnych.

Mam bramę Hormana i jestem zadawolony, chodzi lekko i nic nie skrzypi.

Znajomy ma bramę z Łęgbuda czy Łęborka czy jakoś tam, nie pamiętam dokładnie, zapytałem ile lat ją ma a On stwierdził że kupił ją miesiąc temu .

Chyba się obraził, ale faktycznie wyglądała fatalnie i było kupe rdzy na niej.

"Letnia Promocja" miała być do końca sierpnia, ale wygląda na to, że bramy schodzą jak ciepłe bułeczki, bo najpierw przedłużali do końca września (kumpel zamawiał), a teraz widzę, że można się "załapać" jeszcze w listopadzie :smile:.

Więcej szczegółów na stronie:

http://www.normstahl.com.pl/warunki_promocji.php

wielkie dzieki za adres www !!!:smile:)

3 dni temu dzwonil do mnie przedstawiciel informujac, ze zlecenie bede mial zrealizowane okolo 12 grudnia, ale powiedzial mi cene 1890 PLN za sztuke, tu masz Ci los, przeczytalem Twoj post i poinformowalem ich przed sekunda, zeby sobie po tej cenie bramy wsadzili ...... i co sie okazalo (???), ze oczywiscie zaplace cene promocyjna .... ech na kazdym kroku chca czleka oskubac .....

jeszcze raz wielkie dzieki!!

• 3 months później...