anpi 16.02.2007 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Teraz, kiedy wstawiłeś do kuchni stół i krzesła to ... już PRAWDZIWY DOM!!! Tzn, wcześniej to on z klocków tez nie był, ale ja mam osobiste skrzywienie, że dom zaczyna się wtedy, gdy są w nim stół i krzesła. I te superowe oświetlenie gabinetu!!! Marzy mi się takie również, tylko ja ... nie będę mieć gabinetu. Liczę, że pokażesz także te kompozycje zdjęć nad swoim pięknym kominkiem. PS. Czy już mieszkacie? Nie, jeszcze nie mieszkamy. Od wczoraj pakujemy rzeczy i powoli przewozimy. W ciągu tygodnia, mam nadzieję, że się z tym uporamy i następny weekend spędzimy już tutaj razem. Oczywiście, będą fotki kominka, jak tylko będzie gotowy, już z fotkami. A co do oświetlenia mojego gabinetu - budzi ono duże kontrowersje, mnie i żonie bardzo się podoba, a na przykład mojemu tacie i teściowej - nie. Ale co tam, my tu przecież będziemy mieszkać A takie samo oświetlenie będzie w salonie, tylko więcej reflektorków (6x35W). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaliope 18.02.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 czesc, jestem zainteroswany tym wkladem kominka tylko mocniejsze 24 kw czyli : witkor http://kratki.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.kratki&product_id=78&category_id=7&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=3 powiedz jak on chodzi? Co to znaczy ze zamaiwales dolot powietrza z dolu, wydawalo mi sie ze kazdy z plasczem ma z dolu? Czyli ten Wiktor nie ma z dolu? Jak tam szyba, czy bardzo sie brudzi? Jest to ponoc podstawowy problem Lechmy. pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 18.02.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Wszystkie wkłady z kratki.pl nie mają w standardzie dolotu powietrza, ale można zamówić, kosztuje to chyba dodatkowo 150 zł. Z wkładu jestem zadowolony, szyba się brudzi, ale palę mokrym drewnem. Z czyszczeniem nie ma problemu, psikasz pianką, ścierasz papierem toaletowym i po krzyku. Czyszczenie szyby zajmuje mi 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 04.03.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam, poproszę o namiary na producenta Twojej poręczy do schodów-bardzo mi sie podoba-jest nowoczesna i jednoczesnie elegancka. Gratuluję pięknego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.03.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 anpi się nie odzywa bo pewnie już pomieszkuje w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 05.03.2007 00:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Aga, "pomieszkuje" już od początku roku w ramach pilnowania-stróżowania a ostatnio jakoś intensywniej Sowa, producent moich schodów (i balustrady) to http://www.spawmat.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.03.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 anpi ale czy mieszkacie już tak na stałe, tak naprawdę, wszyscy razem??? Prosze pokaż jakieś zdjęcia. Kominek, salon, pokoje, łazienki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 12.03.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ja tez chce!! ja też!! ... oczywiście zobaczyc fotki z domowego zacisza obiecałeś jestem ciekawa kominka i ... łóżka w sypialni, bo to które pokazałeś w dzienniku jest piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 12.03.2007 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Niestety, nie wszystko jest jeszcze skończone, bo kasa się skończyła Na razie mieszkamy na parterze. Na poddaszu trzeba jeszcze pomalować pokoje i położyć panele. Dlatego łoże ciągle jest w pudle, ale na materacu od niego śpią dzieci. Kominek też jeszcze nieskończony, brakuje tych nieszczęsnych kratek. Dzisiaj postaram się zrobić jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.04.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 anpi co słychać u Was? Domyślam się że pewnie brakuje czasu na wszystko, ale proszę odezwij się czasami. Mam prośbę: proszę mi napisać jakie wymiary ma szafka w łazience (wysokość, głębokość, długość). Jaka to jest umywalka i jakie ma wymiary? Ja też bym chciała mieć 2 umywalki z szafkami w łazience i dlatego cały czas się zastanawiam czy robić podbudowę z suporexu czy właśnie zamówić u stolarza. Zdrowych i spokojnych ŚWIĄT WIELKANOCNYCH W NOWYM DOMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 06.04.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Aga, to fakt, czasu jest strasznie mało, a roboty kupa Ale cóż, nie miała baba kłopotu, to sobie dom zbudowała Szafka w łazience ma szer. 191 cm, wys. 86 cm, głęb. 55 cm. Umywalkę wzięliśmy najtańszą - chińską, AquaSan za 90 zł Chciałem 2 umywalki, ale moja lepsza połówka stwierdziła, że to głupi pomysł no i mamy jedną. Wesołych Świąt! PS. Właśnie montuję domofon, idę dalej z nim walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 06.04.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.deepestfeelings.com/holidays/easter/kids/th_kid3.gif Milusich świąt w domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.04.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Szafka w łazience ma szer. 191 cm, wys. 86 cm, głęb. 55 cm. Umywalkę wzięliśmy najtańszą - chińską, AquaSan za 90 zł Chciałem 2 umywalki, ale moja lepsza połówka stwierdziła, że to głupi pomysł no i mamy jedną. Dzięki za odpowiedź. Spora ta szafka. My na 100 % chcemy mieć 2 umywalki, bo wtedy będziemy dłużej spać.Chyba 130-140 cm wystarczy na 2 umywalki nie? Czemu żona powiedziała, że to głupi pomysł? Wesołych Swiąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 07.04.2007 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Żona stwierdziła, że po to mamy 2 łazienki, żeby nie walczyć o jedną umywalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 07.04.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Żona stwierdziła, że po to mamy 2 łazienki, żeby nie walczyć o jedną umywalkę Trochę się wtrącę Popieram Anpiego a właściwie jego żonę. Też uważam, że dwie umywalki to głupi pomysł. Po pierwsze brzydko to wygląda, po drugie po co siedzieć sobie na głowie w jednej łazience jak są dwie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 07.04.2007 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Dominiko, dzięki. A Tobie życzę, żebyś następne święta też spędzała we własnym. A z tego, co widzę, to tempo u Ciebie jest niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 16.04.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 anpi, ja tu zaglądam z wielkim oczekiwaniem, że jakieś rewelacje zobaczę, a tu tylko... ptaszek A swoją drogą to uważaj, bo ci podziurawią folię Ja właśnie się wczoraj zastanawiałam, czy nam się coś nie zagnieździ pod dachem. Ptaki mogą być, byle by nie było os i takich tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.04.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 anpi, ja tu zaglądam z wielkim oczekiwaniem, że jakieś rewelacje zobaczę, a tu tylko... ptaszek Właśnie ja też się zawiodłam, chociaż ptaszek ładny Proszę o ... zdjęcie kominka I proszę opisać wady i zalety jakie znalazłeś w Waszym Domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 16.04.2007 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Aga, Dominika, przepraszam, że Was zawiodłem ptaszkiem Na razie mam strasznie mało czasu, prace w domu posuwają się bardzo wolno, bo jestem zawalony robotą (umysłową ). Wstyd się przyznać, ale kominek jeszcze nie skończony Za to mamy trochę nowych mebli, może jutro cyknę jakieś fotki. Aha, w sobotę pierwsza parapetówka, będzie się działo... Co do wad i zalet, ciężko mi coś na razie powiedzieć, generalnie jestem zadowolony, mieszka się bardzo wygodnie, mimo, że na razie tylko na parterze. Wiem już teraz jedno, gdybym miał budować jeszcze raz - zamówiłbym projekt indywidualny, to niewielki koszt w stosunku do całego domu, a wszystko można idealnie dopasować. Poza tym, na gotowym projekcie nie wszystko widać, niektóre rzeczy wychodzą dopiero, gdy dom jest zbudowany, a wtedy za późno na poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.04.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No to udanej imprezki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts