andrzejka 24.09.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Wow Fajnie wygląda dom od zewnątrz, i kuchnia też a piesek cudniasty, Pozdrówka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 24.09.2006 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ale jeszcze roboty mnóstwo, a tak bym już chciał się przeprowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 25.09.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Czy dobrze policzyłem, 5 stopni od frontu i 6 od tarasu? Strasznie wysoko posadowiłeś domek, jak dla mnie oczywiście. Ty już tak naprawdę finiszujesz, wykończeniówka pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 25.09.2006 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Zgadza się - dom jest posadzony wysoko, bo działka ma spadek. Podłoga domu wychodzi jednak niewiele ponad poziomem drogi. Trzeba będzie nawieźć trochę ziemi, ale lepiej żeby schodków było za dużo niż za mało. Najwyżej jeden się zasypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 29.09.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Andrzeju.. Twój domek wygląda slicznie po otynkowaniu, naprawde zupełnie inaczej.Czy mozesz mi zdradzic ile płaciłes za m2, za robocizne przy tynkowaniu?Czy twoi fachowcy zrobią ci równiez podbitke? I czy za podbitke licza inaczej? My najpewniej tynki zew, zrobimy dopiero na wiosne.. jak zorganizujemy .. kase rzecz jasna, wiadomo jednak ze fachowców trzeba juz szukać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 29.09.2006 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Dzięki, Ewo. Nam też się bardzo podoba, z pracy panów ociepleniowców jestem bardzo zadowolony. Za metr elewacji na gotowo płaciłem 16 zł, za cokół (bez tynkowania) 11 zł. Mają robić podbitkę za tydzień-dwa, teraz pojechali na inną budowę. Nie wiem jeszcze ile za podbitkę, na razie się umówiłem, ale zapomniałem zapytać o cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_czarna 02.10.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Bardzo mi się podoba Pana dom, a tynk ............ No cóż tynk ......jest po prostu super. Mam nadzieję, że będzie Panu służył przez długie lata, Panie Andrzeju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 02.10.2006 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Nie przesadzajmy tymi panami, proszę Pani Dzięki za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.10.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Tynk "jasne kakałko" bardzo mi się podoba Fajnie wygląda. Czym wykończysz (lub jak?) te murki koło schodów? Czekam na rozpoczęcie sezonu grzewczego, poproszę o relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 02.10.2006 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Schodki, murki i cokół domu zostawiam na wiosnę (kasa się kończy ). Najprawdopodobniej wszystko to będzie obłożone łupanym piaskowcem, albo czymś w tym rodzaju. Ewentualnie tynk mozaikowy. Zobaczymy jeszcze, przecież przez zimę też trzeba po coś odwiedzać róźne castoramy Stopnie schodów będą obłożone najprawdopodobniej gresem, takim specjalnym "schodowym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Stryszek wyszedł moim zdaniem bardzo romantycznie Pozdrówka, widze że u ciebie pracą wre I bardzo dobrze A kiedy przeprowadzkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 09.10.2006 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Niestety, na pewno nie w październiku - czekam do końca miesiąca na glazurkarza. Poza tym dostawa kominka się bardzo opóźnia. Ale grudzień na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wokarkadi 10.10.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 O mój ty boze!!Ampi ty budujesz dom który nam sie tak strasznie podoba.Rewelacyjnie ze Cie znalazałm .Chyba tez go zbudujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wokarkadi 10.10.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Prosze powiedz mi czy posiadasz zdjęcia z wnetrza??Kurcze ale sie ciesze ze cie znalazłam!!A raczej ze cie znalezli bo mnie ludziska na forum nakierowali na Ciebie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 10.10.2006 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Jak to miło czytać takie słowa napisane przez kobietę Zdjęcia z wnętrza są w moim dzienniku. Wstawię jeszcze parę świeżych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wokarkadi 10.10.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 hihihi Wiesz bardzo nam sie podoba ten projekt twój domek też cudowny..ach marzenie moje. Wydaje mie sie ze parter jest bardzo funkcjonalny jest wszystko co powinno w nim byc,ja chciłabym wykonczyc parter najpierw a gdzies za rok moze dwa lata góre.Niestety mam ograniczone koszty CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIA NA NOWE FOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.10.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Niestety, na pewno nie w październiku - czekam do końca miesiąca na glazurkarza. Poza tym dostawa kominka się bardzo opóźnia. Ale grudzień na 100% Grudzięn brzmi cąłkiem fajnie, gwiazdka w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 11.10.2006 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Andrzejko, też już widzę w wyobraźni te święta Już się nie mogę doczekać, chociaż nie ukrywam, że wolałbym zamieszkać wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wokarkadi 24.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 ampi ja czekam nadal na twoje nowe fotki z wnętrza . PROSZE CI WKLEJ NO COŚ NOWEGO CIEKAWA JESTM SALONU ,KUCHNI I POKOJU :)PROSZĘ CIĘ TAM PIEKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 24.10.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Anpi zamówiłam kominek z tej samej firmy co Ty i też z dodatkowym wlotem powietrza i czytając Twój dziennik przestraszyłam się czasem oczekiwania. Na szczęście poszło sprawnie i bez bólu kominek zamówiony w piątek a dzisiaj odbieram czyli 4 dni oczekiwania no i tak się złożyło, że oczyszczalnię chcę zamówić w eko-sum no i mam pytanie czy montaż tego ustrojstwa jest skomplikowany dla kogoś kto nigdy nie montował oczyszczalni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts