Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Anpi-ego - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 400
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzeju.. Twój domek wygląda slicznie po otynkowaniu, naprawde zupełnie inaczej.

Czy mozesz mi zdradzic ile płaciłes za m2, za robocizne przy tynkowaniu?

Czy twoi fachowcy zrobią ci równiez podbitke? I czy za podbitke licza inaczej? My najpewniej tynki zew, zrobimy dopiero na wiosne.. jak zorganizujemy .. kase rzecz jasna, wiadomo jednak ze fachowców trzeba juz szukać.

Pozdrawiam

Dzięki, Ewo. Nam też się bardzo podoba, z pracy panów ociepleniowców jestem bardzo zadowolony. Za metr elewacji na gotowo płaciłem 16 zł, za cokół (bez tynkowania) 11 zł. Mają robić podbitkę za tydzień-dwa, teraz pojechali na inną budowę. Nie wiem jeszcze ile za podbitkę, na razie się umówiłem, ale zapomniałem zapytać o cenę :-?

Schodki, murki i cokół domu zostawiam na wiosnę (kasa się kończy :cry:). Najprawdopodobniej wszystko to będzie obłożone łupanym piaskowcem, albo czymś w tym rodzaju. Ewentualnie tynk mozaikowy. Zobaczymy jeszcze, przecież przez zimę też trzeba po coś odwiedzać róźne castoramy :lol:

Stopnie schodów będą obłożone najprawdopodobniej gresem, takim specjalnym "schodowym".

hihihi :oops:

Wiesz bardzo nam sie podoba ten projekt twój domek też cudowny..ach marzenie moje.

Wydaje mie sie ze parter jest bardzo funkcjonalny jest wszystko co powinno w nim byc,ja chciłabym wykonczyc parter najpierw a gdzies za rok moze dwa lata góre.Niestety mam ograniczone koszty :(

CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIA NA NOWE FOTY :D :D :D :D :) :)

• 2 weeks później...

Anpi zamówiłam kominek z tej samej firmy co Ty i też z dodatkowym wlotem powietrza i czytając Twój dziennik przestraszyłam się czasem oczekiwania. Na szczęście poszło sprawnie i bez bólu kominek zamówiony w piątek a dzisiaj odbieram czyli 4 dni oczekiwania :-)

no i tak się złożyło, że oczyszczalnię chcę zamówić w eko-sum :D no i mam pytanie czy montaż tego ustrojstwa jest skomplikowany dla kogoś kto nigdy nie montował oczyszczalni :-?

pozdrawiam