anpi 28.11.2006 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Dzięki kropkq. Ogień w kominku to rzeczywiście jest świetna rzecz. A co do końcówki budowy - to ludzie mają rację - wykańcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 01.12.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ale ładna łazienka Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.12.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ja czekam z niecierpliwością na obudowę kominka Prosze nie zapomnieć wkleić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 01.12.2006 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Pati, mam nadzieję, że będzie jeszcze ładniejsza, jak zostanie wstawione lustro (mam nadzieję, że w najbliższym tygodniu) a ściany zostaną pomalowane. Na razie męczę się jeszcze z sedesem, coś cieknie a dziwne, bo był założony w górnej łazience i nie ciekł... Aga, nie mam ostatnio w ogóle czasu, a ponieważ jest ładna pogoda, robię to co jest do zrobienia na zewnątrz (ogrodzenie, wyrównywanie terenu, rąbanie drewna). Też bym bardzo chciał wreszcie skończyć te kominek, może w tym tygodniu się uda... A w ogóle, to wczoraj dostałem wypowiedzenie z pracy firma została kupiona (wchłonięta) przez inną. Zwolnili wszystkich pracowników, zostawili 3 osoby (m.in. mnie) ale na razie nie mam jeszcze umowy, nie wiem ile będę zarabiał i w jakich godzinach pracował. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.12.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Jasne anpi poczekam na ten kominek. To nie piekarnia. Trzeba wykorzystywać piękną pogodę, bo jak spadnie śnieg i przymrozi to nikt już na dwór nie wyjdzie Jeżeli chodzi o pracę to mam nadzieję, że wszystko będzie po Twojej myśli. U mnie też się niedługo zmienią plany zawodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 02.12.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Będzie dobrze nic sie nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.12.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Hej anpi! Chciałam napisać że kupiliście suoer łózko. Jaki ma wymiar? A te stoliczki obok ile mają?Kominek będzie extra. Już się nie moge doczekać. PS. Co dalej z pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.12.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Anpi łożko super sie wydaje i takie nowoczesne Ale u ciebie sie dzieje Pięknie, pięknie, pięknie No właśnie a jak tam z pracą Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 16.12.2006 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Z pracą sytuacja wygląda tak - po tygodniu pracy dla nowego pracodawcy po prostu odszedłem. Ale to nie jest tak, że zostałem bez pracy. Mam jeszcze swoją firmę i aktualnie sporo dużych zleceń. Dzięki temu, że odszedłem z pracy będę mógł brać tych zleceń jeszcze więcej i mam nadzieję, że będzie dobrze. Łóżko ma 160x200 cm. Kupiłem bez stoliczków, bo były dość drogie - ponad 100 zł/sztuka. Łóżko z materacem sprężynowym kosztowało 800 zł (kupiłem w ostatnim dniu promocji ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.12.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Hejka anpi już się nie mogę doczekać zdjęć w kuchni. Tylko nie wiem czy będą dzisiaj (czwartek czy jutro (w piatek) bo post pisałeś póóóóóóźźźno w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.12.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Anpi - zdjęcia super. Kuchnia elegancka. Wiesz że od razu otworzyłam sobie stronkę z Waszym projektem ażeby zobaczyć ile ma kuchnia długości. U mnie było 4,20 i od razu mi się wydawało że to jest okropnie dużo. Jednak jeżeli ty nic nie zmieniałeś (a zmieniałeś???) w projekcie i masz faktycznie 4,62 to już w ogóle jest dużo. Ale wygląda super. Jest miejsce na przygotowywanie posiłków a to jest w kuchni podstawa. Czy kolor mebli to calvados? Sorki a gdzie jest loówka? Łazienka bardzo ładna. Oczywiście pytanie o szafkę robiona na zamówienie czy taką kupiliscie? Naprawdę super. Proszę o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 21.12.2006 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dzięki za miłe słowa. Kuchnia jest w kolorze czereśnia antyczna, trochę rzeczywiście podobny do calvadosu, ale nieco jaśniejszy i mniej "czerwony", no i - mniej oklepany Lodówka jeszcze jest w starym mieszkaniu (tu gdzie teraz mieszkamy), bo nie jest do zabudowy, ale to nowy nabytek. Miejsce na lodówkę widać trochę na drugim zdjęciu - to tu gdzie kończy się blat. Będzie stała w rogu. Kuchnia ma ok. 3x4,5 metra. To rzeczywiście sporo. Wprowadziliśmy jedną zmianę w projekcie - nie ma drzwi do kuchni z holu. Wchodzi się tylko przez salon. Dzięki temu stała się bardziej ustawna (w miejscu zamurowanych drzwi jest właśnie lodówka). Łazienka robiona na zamówienie, przez tego samego człowieka, który robił kuchnię. Kolor - dąb czesany Fajna nazwa. Taki dość nowoczesny wzór. Jeszcze nie ma uchwytów. Nad sedesem będzie jeszcze spora szafka wisząca też robiona na zamówienie. Jest jeszcze nie gotowa, bo brakuje frontów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 22.12.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 ooo się wpisałam w dzienniku ale ofiara ze mnie świetna kuchnia, i łazienka i wogóle.. az sie przyjemnie ogląda. Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 22.12.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Cudownie wspaniale!!!! Bardzo ładna kuchnia !!! WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.12.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 anpi - dużo szczęścia w nowym domku (w święta i w ogóle) http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/W1664_L.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.12.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 http://www.zkoszarydzow.pl/images/ogolne/swieta1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.12.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Zdrowych spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia, wiele radości i szczęśliwości oraz dużych prezentów życzy andrzejka z familią http://images1.fotosik.pl/314/5463ef05cb385da0m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 28.12.2006 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Dziękuję Wam za wszystkie życzenia, a ze swojej strony życzę, aby 2007 rok był jeszcze lepszy, a raty niższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 29.12.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witaj anpi. Piękna ta twoja kuchnia. I mówisz, że to płyta MDF?A w ogóle to gdzie kupowałeś, tzn. w hipermarkecie czy jakaś firmówka, swoje drzwi wewnetrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 29.12.2006 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Anisia, kuchnia jest w całości z mdf-u i w rzeczywistości też wygląda bardzo ładnie. Do frontów drewnianych musiałbym dopłacić ok. 1,5 tysiąca. A to nie na moją kieszeń teraz Drzwi "supermarketowe" - producent Classen, model Modena 3. Kupowałem w NOMI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts