Anisia3 30.12.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Bardzo ładne. Ja własnie chodzę i oglądam drzwi w leroyu, którego mam pod nosem i zastanawiam się, czy jest sens przepłacać za niewiadomoco. Jak widać nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 31.12.2006 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Cześć Anpi proszę zdradź jak udaje się Tobie zamieścić taki rozmiar zdjęć?? Bardzo mi sie to podoba. Domek jeszcze bardziej Ja wklejam przez foto onet a tam mogę z właściwości tylko skopiować rozmiar 150-114 piklseli, jeśli zrobię większy to nie podświetla mi się cały adres i nie mogę go skopiować. Proszę poradź. serdecznie pozdrawiam Agdula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 31.12.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Witam,dawno tu nie zagladałam,a tak wiele sie dzieje!! Piekna kuchnia-gratuluje doboru kolorów-ciepła i przytulna. Łazienka fajnie rozplanowana,podaba mi sie kabina-jakiej firmy? Juz nie moge sie doczekac kiedy tak bedzie u mnie.Jakie podłogi prziwdujecie w salonie i pokojach?W ogóle czy juz sa wyprzedaże wyposazenia np.sanitariatów,czy jeszcze trzeba poczekac,bo jakichs szokujacych obniżek jeszcze nie widzę?Pytam,bo swietnie orientujesz sie w cenach.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 31.12.2006 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Cześć Anpi proszę zdradź jak udaje się Tobie zamieścić taki rozmiar zdjęć?? Bardzo mi sie to podoba. Domek jeszcze bardziej Ja wklejam przez foto onet a tam mogę z właściwości tylko skopiować rozmiar 150-114 piklseli, jeśli zrobię większy to nie podświetla mi się cały adres i nie mogę go skopiować. Proszę poradź. Hmm, mam swój serwer, na którym umieszczam zdjęcia w dowolnej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 31.12.2006 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Witam, dawno tu nie zagladałam,a tak wiele sie dzieje!! Piekna kuchnia-gratuluje doboru kolorów-ciepła i przytulna. Łazienka fajnie rozplanowana,podaba mi sie kabina-jakiej firmy? Juz nie moge sie doczekac kiedy tak bedzie u mnie. Jakie podłogi prziwdujecie w salonie i pokojach? W ogóle czy juz sa wyprzedaże wyposazenia np.sanitariatów,czy jeszcze trzeba poczekac,bo jakichs szokujacych obniżek jeszcze nie widzę? Pytam,bo swietnie orientujesz sie w cenach. Wyposażenie łazienek kupowałem już od pół roku, chodziłem po marketach i szukałem promocji. Dzięki temu udało mi się sporo rzeczy tanio kupić. Np. zestawy podtynkowe Cersanit kupiłem za 599 zł (w tym muszla i przycisk). Baterie Krakowskiej Fabryki Armatury kupowałem na Allegro - prawie 2 razy taniej niż w marketach. Umywalkę wpuszczaną w szafkę kupiłem w Praktikerze za 90 zł, a umywalkę do górnej łazienki - Koło z półpostumentem za ok. 140 zł za komplet, akurat to było najtańsze w sklepie metalowo-budowlanym u mnie na wsi Kabina jest chińska, nie wiem jakiej firmy, ale wygląda solidnie. Ma 90x90 cm, kosztowała 900 zł. Generalnie - od wielu miesięcy chodziliśmy z żoną po hurtowniach i marketach, wyszukiwaliśmy co nam się podoba. Później wybrane rzeczy sprawdzaliśmy na Allegro, w sklepach internetowych i promocjach marketowych, kupowaliśmy tam gdzie było najtaniej. W salonie na podłodze będzie deska barlinecka, w gabinecie - wykładzina dywanowa, a na całym poddaszu - panele Classena. Dzięki za życzenia. Tobie i wszystkim czytelnikom mojego dziennika także życzę, żeby 2007 był lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.01.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 anpi ja to naprawdę już umieram z ciekawości tak bardzo chcę zobaczyć ten kominek. Zrób dużo zdjęć i wklej te najładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.01.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Anpi - zerknęłam na twoją kuchnię (spora, nie powiem, i kolorek mi się podoba) i wyobraź sobie, że u mnie będzie bardzo podobny układ (chodzi mi o ten kawałek na drugim zdjęciu - ostanio robiliśmy projekt - tzn. ja i mąż): Zlew zaraz obok okna, jeszcze jakas wąziutka szałka, a kuchenka tez "za zakrętem" , tylko chyba odrobinę dalej. Ale jaja!! No i co ty opowiadasz, że do przeprowadzki daleko - toż przecież juz prawie wszystko gotowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 05.01.2007 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Dominiko, mam nadzieję, że już niedługo, bo już nie mam sił. A co do kuchni - muszę przyznać, że mocno ewoluowała. Początkowy projekt był zupełnie inny. Ale ten układ w praktyce bardzo mi się podoba. Co prawda, z kuchni korzystam teraz tylko do spania, grzebania w internecie i robienia herbaty i kawy, ale jest wygodna. Aga, jutro zrobię zdjęcia kominka. Co prawda nie jest jeszcze skończony w 100%, bo swoją robotę skończył tylko pan glazurkarz, teraz muszę jeszcze zabudować górę płytami GK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.01.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 U nas tez początkowo miało być zupełnie inaczej - np. zlew miał być pod oknem, ale doszłam do wniosku, że więcej czasu bedę spędzać przy blacie niż przy zlewie, więc najdłuższy odcinek blatu roboczego będzie właśnie pod oknem - czyli tak jak u ciebie. Przy okazji - czy mógłbyś zmierzyć ile ma ten odcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 05.01.2007 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Oczywiście, Dominiko, dla Ciebie wszsystko Blat od wysokiej szafki do zlewu ma 175 cm. Okno ma 150 cm szerokości. Też mi się podoba takie rozwiązanie. A zlew pod oknem też miał u nas być, ale przesunęliśmy go. Powód był bardzo prosty - chcieliśmy, żeby nad zlewem była szafka z ociekaczem. I jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.01.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Kochanie - wiedziałam że zawsze mogę na ciebie liczyć!! Swoją drogą to kawał blatu - u mnie tyle nie wejdzie niestety, bo musze jeszcze wtawić stół i nie chciałabym się przepychać do niego. Ale ale - gdzie masz lodówkę? (tylko nie mów, że po drugiej stronie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 05.01.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Zależy co rozumiesz pod pojęciem "po drugiej stronie" Lodówka będzie w rogu, po prawej stronie od płyty ceramicznej. Trochę to widać na drugim zdjęciu w moim dzienniku. Na prawo od płyty jest jeszcze ok. 70 cm blatu i miejsce na lodówkę. Dzisiaj może cyknę jeszcze jedną fotkę, na której to będzie widać. Początkowo lodówka miała być po lewej stronie piekarnika. Ale myślę, że to nowe miejsce jest lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Anpi masz już pięknie w domku, kuchnia wspaniała , łazienki też Fotki zawsze mile widziane i wyczekiwane są Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.01.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Aga, jutro zrobię zdjęcia kominka. Co prawda nie jest jeszcze skończony w 100%, bo swoją robotę skończył tylko pan glazurkarz, teraz muszę jeszcze zabudować górę płytami GK. Poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.01.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Zależy co rozumiesz pod pojęciem "po drugiej stronie" Lodówka będzie w rogu, po prawej stronie od płyty ceramicznej. Trochę to widać na drugim zdjęciu w moim dzienniku. Na prawo od płyty jest jeszcze ok. 70 cm blatu i miejsce na lodówkę. Dzisiaj może cyknę jeszcze jedną fotkę, na której to będzie widać. Początkowo lodówka miała być po lewej stronie piekarnika. Ale myślę, że to nowe miejsce jest lepsze. No to prawie jak u mnie - lodówka w rogu (ale właśnie po drugiej stronie, czyli nie w tym ciągu, co kuchenka, ale tak jakby oddzielnie), bo tam mamy taką wnęke która idealnie się do tego nadaje, a moja "wizja loklna" wykazała, że będzie dość blisko do zlewu i blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.01.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 anpi teraz napiszę coś nt. kominka. Ale proszę nie myśl, ze Tobie "maślę". Kominek już mi się bardzo podoba. Bo jest prosty, skromny i przy tym ładny. Poczekam na dalsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 06.01.2007 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Aga, właśnie taki miał być - przede wszystkim prosty. No i nie ukrywam, że też tani A specjaliści od kominków krzyknęli mi za obudowę od 2000 zł w górę za samą robociznę. Na razie jestem zadowolony, zobaczymy jak mi wyjdzie zabudowa płytami GK, bo to będzie mój debiut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.01.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 o, ja pie....lę ( ) Sorry, ale mi słów brakuje chwilowo Ale pięknie ten kominek wygląda! Anpi - czy to twój pomysł, czy gdzies podpatrzyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 07.01.2007 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Nie ukrywam, że sam wymyśliłem Ale myślałem długo i miałem sporo wątpliwości. Jednak jestem zadowolony z efektu. Teraz przede mną kolejne wyzwanie - zabudowa górnej części płytami GK. Od jutra zaczynam walkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts