Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Anpi-ego - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 400
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
anpi ale ładny kibelek kupiłeś (tzn. 2 kibelki!)! Naprawdę mi się podoba.

Aga, mi też 8) Jestem ogromnie zadowolony z zakupu, ale żeby na nim zasiąść muszę jeszcze poczekać parę miesięcy :-?

A wtedy z wiksza radością zasiądziesz po trudach budowania :lol: :lol: :wink: :wink:

Kibelek ładny, dobrej firmy, w dobrej cenie - więc nad czym sie tu zastanawiać

Potem nie będziecie musieli już za tym latać , od przybytku głowa nie boli , leży i czeka na swój czas 8) 8) 8)

Andrzejka, zgadza się - wyszedłem z założenia, że jak zobaczę coś ciekawego w dobrej cenie, co i tak trzeba będzie kupić - kupuję od razu. W ten sposób, oprócz kibelków, kupiłem też płytę ceramiczną i piekarnik. Będzie jak znalazł 8) Jeszcze poluję na jakąś fajną kabinę prysznicową.

Anpi super dach wygląda :p :p

Bardzo szybko im to poszło 8)

Co do okien to faktycznie trochę strach :-?

Ciekawostka - nie widziałem w promieniu 15 km innego domu (oprócz mojego) który ma zamontowane na dachu stopnie i ławy kominiarskie. Chyba powinienem dostać niezły rabat u kominiarza

Wiesz że ja u nas tez mało gdzie widziąłam a tak szczerze powiedziawszy to jakoś nie przypominam żebym gdziekolwiek widziąła :roll: :roll: :-?

Ano właśnie. Pewnie wszyscy robią przeglądy kominów tylko "na papierze" :wink: :-? :o Ale ja nie zamierzam. Wolę na prawdę zlecić wyczyszczenie komina, niż mam potem przeżyć np. pożar sadzy. A jak już kominiarz ma chodzić po dachu to niech chodzi po stopniach, a nie po dachówkach. Poza tym mniejsza jest też szansa, że spadnie. :lol:

A co do szybkości, to moja ekipa ma rzeczywiście super tempo. Jeszcze na początku wiosny łudziłem się, że Cię dogonię, ale teraz to już chyba nie możliwe. :wink:

• 3 weeks później...