andrzejka 11.04.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Dachóweczka super piękna i cena chyba przyzwoita Trzymam kciuki za więzbe oby była szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 11.04.2006 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Dachóweczka super piękna i cena chyba przyzwoita Trzymam kciuki za więzbe oby była szybko Musi być szybko, specjalnie przycisnąłem Pana Tartakowego. A wszystko dlatego, że postanowiłem Cię dogonić bo widzę Twoje postępy i jestem pełen podziwu tempa. Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Pocztowki/blekitne%20pisanki.jpgwesołego Alleluja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 14.04.2006 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Ale jaja! Dzięki. Ja też życzę Tobie andrzejko i wszystkim forumowiczom udanych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Anpi super ładnie sie prezentuje domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 01.05.2006 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Andrzejka, dzięki! Motywację czerpię m.in. z Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Andrzejka, dzięki! Motywację czerpię m.in. z Twojego dziennika To się ciesze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ale daliście po zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 03.05.2006 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Hehe. Kibelek ładny, dobrej firmy, w dobrej cenie - więc nad czym sie tu zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 03.05.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 anpi ale ładny kibelek kupiłeś (tzn. 2 kibelki!)! Naprawdę mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 03.05.2006 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 anpi ale ładny kibelek kupiłeś (tzn. 2 kibelki!)! Naprawdę mi się podoba. Aga, mi też Jestem ogromnie zadowolony z zakupu, ale żeby na nim zasiąść muszę jeszcze poczekać parę miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 anpi ale ładny kibelek kupiłeś (tzn. 2 kibelki!)! Naprawdę mi się podoba. Aga, mi też Jestem ogromnie zadowolony z zakupu, ale żeby na nim zasiąść muszę jeszcze poczekać parę miesięcy A wtedy z wiksza radością zasiądziesz po trudach budowania Kibelek ładny, dobrej firmy, w dobrej cenie - więc nad czym sie tu zastanawiać Potem nie będziecie musieli już za tym latać , od przybytku głowa nie boli , leży i czeka na swój czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 03.05.2006 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Andrzejka, zgadza się - wyszedłem z założenia, że jak zobaczę coś ciekawego w dobrej cenie, co i tak trzeba będzie kupić - kupuję od razu. W ten sposób, oprócz kibelków, kupiłem też płytę ceramiczną i piekarnik. Będzie jak znalazł Jeszcze poluję na jakąś fajną kabinę prysznicową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.05.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Anpi super dach wygląda Bardzo szybko im to poszło Co do okien to faktycznie trochę strach Ciekawostka - nie widziałem w promieniu 15 km innego domu (oprócz mojego) który ma zamontowane na dachu stopnie i ławy kominiarskie. Chyba powinienem dostać niezły rabat u kominiarza Wiesz że ja u nas tez mało gdzie widziąłam a tak szczerze powiedziawszy to jakoś nie przypominam żebym gdziekolwiek widziąła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 06.05.2006 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Ano właśnie. Pewnie wszyscy robią przeglądy kominów tylko "na papierze" Ale ja nie zamierzam. Wolę na prawdę zlecić wyczyszczenie komina, niż mam potem przeżyć np. pożar sadzy. A jak już kominiarz ma chodzić po dachu to niech chodzi po stopniach, a nie po dachówkach. Poza tym mniejsza jest też szansa, że spadnie. A co do szybkości, to moja ekipa ma rzeczywiście super tempo. Jeszcze na początku wiosny łudziłem się, że Cię dogonię, ale teraz to już chyba nie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 22.05.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Cześć Anpi, nie mogę rozszyfrować miejsca, w którym budujesz Cedzyna i okolice , czy Suków i okolice? Piaseczek śliczniutki masz, zazdroszczę No a przede wszystkim domek już jak się patrzy Gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 22.05.2006 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Adaman, zimno, zimno Napisałem Ci na na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 22.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 No wiesz co????? Ja nie wiedziałam, że po drugiej stronie Kielcówka też takie piaseczki, myślałam, ze wszędzie indziej tylko glińsko i glińsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 22.05.2006 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 To kwestia miejsca, po drugiej stronie ulicy już nie ma takiego ładnego piasku (i lasku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 22.05.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts