Gość 15.11.2002 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Czy ktoś może mi podpowiedzieć czym pomalowac eternitowy (niestety) dach mojej nowo kupionej drewnianej chałupy? Podobno po pomalowaniu eternit staje się mniej szkodliwy, czy to prawda? W przyszłości może go zmienię, ale na razie nie mam takiej możliwości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 15.11.2002 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 nie maluj tylko wywal...i to jak najszybciej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2002 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Niestety, ten dach był niedawno wymieniany przez poprzedniego właściciela. Muszę przez jakiś czas go tolerować. Pomóżcie, podobno czymś to się maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts