Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowy domek - nowy potomek - komu się sprawdziło?

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 126
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Słuchajcie...u mnie chyba wreszcie sie sprawdzi, choć nie chcę zapeszać...

Najpierw dwie nieudane próby (czerwiec i grudzień 2005 :cry: ). Potem decyzja: niech się dzieje wola nieba, widać nie jest nam to dane. Nawet wykukałam dla siebie stosowne studia podyplomowe, raz z rzeczywsistej potrzeby, a dwa - bo, po prawdzie, trochę nam już nudno czasami. I bach. USG w sobotę 4. III, jest szósty tydzień! Normalnie do teraz nie wierzę!!!! Sami nie bardzo mamy pojęcie, jak to się mogło stać..... 8) Jest we mnie tyle radości, że nie wiem. Ale i sporo strachu. Może do trzech razy sztuka?

Tak przy pkazji, jak reagowali Wasi znajomi na 2, 3 ciążę? Zapytałam kolegę w pracy (2+1, oboje przed trzydziestka, nowy domek) czy planuje wyjść tej zasadzie na przeciw, a on do mnie, że robi wszystko, żeby tak się nie stało. To albo ja jestem nie tego, że tak się strasznie cieszę i nie ma dla mnie teraz większej wartości od mojej rodziny i małej fasolki, albo świat zwariował :o Tak strasznie nie chcę żeby moje dziecko było jedynakiem, choć wiem, że rodzeństwo też nie stanie się gwarancją szczęścia naszej starszej (mam nadzieję) córci.

• 4 weeks później...
  • 6 months później...

Oj u nas to sie sprawdzi w kwietniu :)

Od roku mieszkamy, mamy dwojke dzieci, a teraz trzecie w drodze :D Dobrze, ze projektujac dom, uparlam sie na dodatkowa sypialnie, tzw goscinnna, teraz to rodzinka nie bedzie miala powodu do marudzenia, ze dom za duzy zbudowalismy :) Wszystkim oczekujacym na dzidzie zycze pomyslnego rozwiazania