Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowy domek - nowy potomek - komu się sprawdziło?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 126
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Na budowie jesteśmy na etapie tynkowania i właśnie się dowiedzieliśmy, że będziemy mieli drugie maleństwo ( synek ma niecałe dwa latka). Cud jakiś nastąpił, bo lekarze nie dawali nam najmniejszych szans :lol:
Hej :)

Kobietki mnie nastraszyły angielskim porzekadłem "new house - new baby" :) U mnie juz trójka na pokładzie - dajcie znać, czy to działa też w Polsce :) :o

sprawdza sie .. zreszta sama widzialas ;)

Pozdrawiam

u nas było losowanie -która sie podłoży i wyszło na Dorę ( labradorka )

jak sie randki udały to ok 20 wrzesnia bedzie ok 6 malusieńkich Dorotek :wink:

U mnie też się sprawdziło ,ale sie trochę musiałem pomęczyć (jakieś pół roku)... :D

a jak bardzo sie meczyles? :lol:

dobre

Się śmiej...pierwsze poszło nieźle ,ale drugie jak sie chce to zaczyna się problem.Kilkoro moich znajomych miało to samo - chcieli bardzo i nie wychodziło,a przypadkowo to się "zaskakuje" w sam raz szybciutko.

oj sprawdza się, sprawdza.

U nas na 'osiedlu' jest 20 działek, z czego 3 jeszcze puste a 11 zamieszkałych.

W tym roku urodziło się czworo dzieci, cztery następne w drodze.

Grzegorz

U nas też się sprawdzi. Za dwa miesiące przeprowadzka, a w marcu będzie pierwsza dzidzia. Tyle, że to nie jest zbieg okoliczności, bo dzieciątko planowane i wyczekane :)

Capra - zapraszam na forum http://www.babyboom.pl, znajdziesz tam mnóstwo ciążowych nowinek.

A na naszym osiedlu raczej to powiedzonko sie nie sprawdzi - poza jeddnym wyjatkiem - nami :oops: - planujemy "rozklad prac" podobny do petuni ;)

U nas wszyscy zaczeli od machania dzieciaczkow a potem zaczeli sie zastanawiac nad nowym lokum dla nich. Jest pare malzenstw z 2 dzieci a reszta to ludzie, ktorzy chyba bardziej na wnuki czekaja ;)

Dlatego cos sie obawiam ze nasze maluchy beda w przyszlosci niezle po uszach obrywac od starszych kolegow-sasiadow ;)

Wy się tam nie śmiejcie - moja ostatnio stwierdziła ,że czuje się jak w ciąży...dwójke juz mam .dom tez ,drzewo też .Gdzie j ka... nie uważałem...? :-?
  • 2 weeks później...
U mnie niestety sie nie sprawdziło :( Mieszkamy od roku, najpierw pół roku starań, potem - miesiąc radości i nagle szpital, i ta kamienna twarz lekarza przy monitorze USG: nic tu już nie widzę..... Mamy już uroczą 3-latkę i ona jest dla nas ogromnym skarbem, ale musi trochę poczekać na braciszka. Ale nie tracimy nadziei....