Joasia 20.07.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 U nas się sprawdziło i strasznie się cieszymy - będzie trzecie . I oczywiście ma swój pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc 21.07.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 16 czerwiec - przeprowadzka 7 lipiec - druga córa. Chyba jednak należy wierzyć w mądrości ludowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 03.08.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Na budowie jesteśmy na etapie tynkowania i właśnie się dowiedzieliśmy, że będziemy mieli drugie maleństwo ( synek ma niecałe dwa latka). Cud jakiś nastąpił, bo lekarze nie dawali nam najmniejszych szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 03.08.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ostatnio dowiedziałam sie ze dzieci dziedziczą urode po ojcu a inteligencje po matce Moze cos w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.08.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Hej Kobietki mnie nastraszyły angielskim porzekadłem "new house - new baby" U mnie juz trójka na pokładzie - dajcie znać, czy to działa też w Polsce sprawdza sie .. zreszta sama widzialas Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 03.08.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 hej weźcie się i nie straszcie, bo mi żona z budowy zrezygnuje mamy chłopa i dziewoję, synuś poszedł za mamusią, a córa wykapany tatuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.08.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 U mnie też się sprawdziło ,ale sie trochę musiałem pomęczyć (jakieś pół roku)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 U mnie też się sprawdziło ,ale sie trochę musiałem pomęczyć (jakieś pół roku)... a jak bardzo sie meczyles? dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.08.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 u nas było losowanie -która sie podłoży i wyszło na Dorę ( labradorka ) jak sie randki udały to ok 20 wrzesnia bedzie ok 6 malusieńkich Dorotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ew-ka a czy Ty czasem nie oszukiwalas w ty losowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.08.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 U mnie też się sprawdziło ,ale sie trochę musiałem pomęczyć (jakieś pół roku)... a jak bardzo sie meczyles? dobre Się śmiej...pierwsze poszło nieźle ,ale drugie jak sie chce to zaczyna się problem.Kilkoro moich znajomych miało to samo - chcieli bardzo i nie wychodziło,a przypadkowo to się "zaskakuje" w sam raz szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.08.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 ja sie nie smieje Maly jak potrzebujesz wsparcia , to daj ogloszenie w drobnych , ktorys z chlpakow pomoze bankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 05.08.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 oj sprawdza się, sprawdza.U nas na 'osiedlu' jest 20 działek, z czego 3 jeszcze puste a 11 zamieszkałych.W tym roku urodziło się czworo dzieci, cztery następne w drodze. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 07.08.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 U nas też się sprawdzi. Za dwa miesiące przeprowadzka, a w marcu będzie pierwsza dzidzia. Tyle, że to nie jest zbieg okoliczności, bo dzieciątko planowane i wyczekane Capra - zapraszam na forum http://www.babyboom.pl, znajdziesz tam mnóstwo ciążowych nowinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.08.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 A na naszym osiedlu raczej to powiedzonko sie nie sprawdzi - poza jeddnym wyjatkiem - nami - planujemy "rozklad prac" podobny do petuni U nas wszyscy zaczeli od machania dzieciaczkow a potem zaczeli sie zastanawiac nad nowym lokum dla nich. Jest pare malzenstw z 2 dzieci a reszta to ludzie, ktorzy chyba bardziej na wnuki czekaja Dlatego cos sie obawiam ze nasze maluchy beda w przyszlosci niezle po uszach obrywac od starszych kolegow-sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 11.08.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 No i u mnie się sprawdziło Ale tak miało być - wiecie - dom wybudować, drzewo posadzić, syna zmajstrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dunbar 11.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 U mnie było odwrotnie - to perspektywa pojawienia się małej stała się inicjatywą budowania domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.08.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Wy się tam nie śmiejcie - moja ostatnio stwierdziła ,że czuje się jak w ciąży...dwójke juz mam .dom tez ,drzewo też .Gdzie j ka... nie uważałem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 19.08.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 U mnie się własnie sprawdza, wykanczamy dom, wprowadzimy sie pewnie grudzien-styczen, a ja jestem w 5 m.c. i bardzo się z tego połączenia ciesze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 01.09.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 U mnie niestety sie nie sprawdziło Mieszkamy od roku, najpierw pół roku starań, potem - miesiąc radości i nagle szpital, i ta kamienna twarz lekarza przy monitorze USG: nic tu już nie widzę..... Mamy już uroczą 3-latkę i ona jest dla nas ogromnym skarbem, ale musi trochę poczekać na braciszka. Ale nie tracimy nadziei.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts