Wojty 29.10.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 No i u nas tez sie sprawdzilo . Chyba to gadanie o kafelkach, parkietach itp tak podzilalo Teraz tylko staje na glowie, zeby wprowadzic sie do domku przed wyprowadzka Mlodej ze mnie , czyli w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kol 30.10.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 A u nas się sprawdziło. Zamieszkaliśmy we wrześniu 2005 a termin mam na 23 listopada, także już niedługo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ol_inka 31.10.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 więc ja też dołączam do grona przyszłych mam. Dokładnie po roku od przeprowadzki(prawie co do dnia ) w grudniu - oczekuje mojego szkraba i to synusia. Pozdrawiam przyszłe mamusie i te które już mają swoje pociechy:)************************TERAZ BęDZIE NAS 4-RO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 02.11.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 u mnie się sprawdziło, Żona jest w 5 miesiącu, wprowadzilismy się w czerwcu i w czerwcu się poczeło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.11.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 20 grudnia 2005 się wprowadziliśmy a dzidziuś przyszedł na świat tydzień temu!!! Czyli sprawdziło się w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 30.11.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Och jak ja bardzo bym chciała, by zadziałało !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.11.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Och jak ja bardzo bym chciała, by zadziałało !!! Wwiola - zadziała na pewno!! Ale jest jeszcze mały szczegół, o którym nikt głośno nie mówi. Trzeba któregoś wieczora wyłączyć komputer i ..... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts