gregor2 14.07.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Jak w temacie. Może komuś zalegają przyrządy do betonu komórkowego.Interesuje mnie przede wszystkim dozownik szerokości 24 cm do wykonywania cienkich spoin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 14.07.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Dozownik: nie zalega mi. Kupowałem taki w Warszawie i wywiozłem go na budowę (daleko). Odzywam sie ponieważ po kilku próbach użycia go ekipa uznała, że duzo prościej jest rozprowadzać klej pacą. A dozownik gdzieś tam pewnie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 14.07.2005 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 hm. to moze wystarczy jak kielnię ząbkowaną kupię. znacznie tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 14.07.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Moim zdaniem zdecydowanie tak.A jeżeli masz jeszcze sciany o innych szerokościach? Teoria mówi, że do każdej dozownik na wymiar! Bardzo potrzebna jest natomiast piła i kątownik do przycinania. U mnie uzywano piły Ytonga i spisywała się super. Taka piła (nowa) kosztuje ok. 170 zł i wystarczy na wiele budów. Ma ona co drugi ząb z węglika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts