Magośka 14.07.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Mam ławeczkę na taras z wikliny - nieco oblaźniętą i zamierzam pomalować ją za pomocą lakieru w rozpylaczu. Nie wiem tylko czy to dobry pomysł- ale pędzlem byłoby chyba trudniej dotrzeć do wszystkich zakamarków. No i jeszcze jedno pytanie: tych lakierów w rozpylaczach jest cała gama, na pewno musi być do przedmiotów na zewnątrz, czy musi mieć jeszcze jakieś kryteria, czy np. taki do samochodów może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuz75 14.07.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 watpie czy lakier do samochodow nadawalby sie na wikline; to calkiem inny material. jezeli juz musisz malowac to lakierem to uzyj jakiejs miekkiej odmiany bo bedzie tobie odpryskiwac ze wzgledu na to ze jest to ruchomy element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 26.07.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Jeśli już to tylko lakier poliuretanowy (jak poprzednik zaznaczył - elastyczność). nie wiem, czy takie robią w aerozolu. Samochodowe bazują na akrylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts