Frankai 22.11.2002 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Pytanie do lokalnego dystrybutora wysłane 15.11 - bez odpowiedzi. Pytanie do głównego dystrybutora wysłane 19.11 - bez odpowiedzi. Czy przekonały ich argumenty Januszka i przestali sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.11.2002 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Ciągle odpowiedzi brak, a odpowiedź na pytanie o lokalnego dystrybutora dostałem po 1.5 dnia. Chyba paktycznie gość wymiękł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek 26.11.2002 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Dorzucę swoje 5 groszy chyba mi wybaczycie. Przy okazji kupowania Styroduru Roofmate w firmie UniTrend koło W-wy ( dystrybutor ) firma jest z Krakowa http://www.unitrend.pl gorąco mnie namawiano na ocieplenie dachu właśnie Super Polinium, Właściwości wyrobu zachęcające, skusiłem się na 3 m2 ( cena i tak była barierą na mój dach) Zacząłem próbować przytwierdzać do krokwi i okazało się że każde przekłucie powoduje takie osłabienie, że natychmiast super materiał kosmitów rozrywał się. I tak skończyła się przygoda z tym cudem , wybrałem Delta –Fol-Reflex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.11.2002 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 No taaaa... Tylko czym ocieplić szkielet mojego przeszklenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts