sepcia1 14.07.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Witam Właśnie urządzam kuchnie- meble zamówiłam w kolorze orzecha blat taki: http://www.extrameble.com/extrameble/akces/blaty/kronopol/D5954_salsa.jpg Potrzebuję rady, w jakich kolorach pomalować ściany, położyć płytki między meblami i na podłodze oraz jakie zasłony? Bardzo proszę o rady, bo mam obecnie straszny zamęt w głowie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuz75 14.07.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 wedlug mojego gustu to sciany dalbym na zgnily zielony ale jasny, plytki na sciane jakis szarawy odcien pistacjowego. plytki na podloge w kolorze melbi lub nieco ciemniejsze ale nie jasniejsze ale to juz twoja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuz75 14.07.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 wedlug mojego gustu to sciany dalbym na zgnily zielony ale jasny, plytki na sciane jakis szarawy odcien pistacjowego. plytki na podloge w kolorze melbi lub nieco ciemniejsze ale nie jasniejsze ale to juz twoja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts