Dzialkowiec1 14.07.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 szukam tynkarzy cem-wap - na gwałt tzn. od dziś30 km od strony wschodniej Warszawyekipa ktora mialem uciekla z budowy, oszuscimoze u kogos sie koncza wlasnie tynki i moze udostepnic namiardo wykonania zostalo ko. 200 m kw. tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 14.07.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 na gwałt tzn. od dziś Dobrze, że wytłumaczyłeś, bo po lekurze tytułu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Po lekturze tytułu postu też bym uciekła Serio - współczuję i życzę szybkiego znalezienia sensownej ekipy. Moja do Wawy nie jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 15.07.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 szukam tynkarzy cem-wap - na gwałt tzn. od dziś 30 km od strony wschodniej Warszawy ekipa ktora mialem uciekla z budowy, oszusci moze u kogos sie koncza wlasnie tynki i moze udostepnic namiar do wykonania zostalo ko. 200 m kw. tynku znalazłeś już czy mam spytać mojego majstra czy cię weźmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 18.07.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Jak chcesz, to napisz do mnie e-mail - to odeślę numer - ja z mojej firmy jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzialkowiec1 18.07.2005 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 dzieki za zainteresowanienarazie ustalenia sa takie ze za 2 tygodnie maja wrocicmam zamiar zobowiazac ich umowa na pismie, z ustanowieniem kary umownej za zerwanie umowy, czy Ktos z Was rozwiazywal w ten sposob taki problem? pozdrawiama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts