Janewa 14.07.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Decydując się na zakup działki w Bytomiu - Górnikach sprawdzałam plany budowy autostrady A1. Teraz usłyszałam, że te plany trochę się zmieniły. Nie wiem, czy to prawda - czy ktoś z Was coś o tym wie? Czy będę zmuszona znowuż chodzić po urzędach i szukać osób kompetentnych w tej dziedzinie?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.07.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ja myślę że najlepiej zapytać o to w Twoim Klubie Budujących MW J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busstop 15.07.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ma przebiegać między Helenką a Górnikami. Z tego co wiem, to Stolarzowiczanie i mieszkańcy Helenki nic nie wskórali. No i z Helenki do "Relaxu" będzie przez Autostradę. Mam nadzieję, że zrobią pod nią jakiś tunel dla "zwierząt" spragnionych browarka w niespotykanych już nigdzie indziej atmosferze i wystroju "Relaxu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts