seledynka 14.07.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Wiecie coś o ekspercie Koła czy ktoś z was korzystał z ich projektu? Oczywiście chodzi mi o łazienke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 14.07.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 byłem skorzystałem, koleś zaproponował standardowe rozwiązania, zaangażował się w 10% zdecydowanie bardziej sie zaangażował gdy przekazał nam swoją prywatną wizytówkę (pt. architekt wnętrz), nie skorzystaliśmy z jego usług, ale kazde takie nawet darmowe spotkanie, daje nowe spojrzenie na wizję swojej łazienki / wnętrza / etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seledynka 15.07.2005 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 No to troche nieciekawie tylko 10% Liczyłam raczej na porade na którą sama bym nie wpadła.Standardową łazienke to mam teraz oczekuje czegoś fajnego co może mnie zaskoczyć a nie podstawowego projektu. Hmm Ta prywatna wizytówka to już wogóle przegięcie bardzo by sie zdziwił gdyby mi ją dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts