Doris77 14.07.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 czy ktoś ma kredyt w mbanku???zastanawiam sie miedzy mbankiem ,a pko bp, bos wybito mi z głowy - z takimi promocjami zawsze coś sie kryje , i rzeczywiście traktuja człowieka jakby przyszedł na żebry. Prosze napiszcie gdzie warto wziaść . Z rozmów z ludzmi i na infolini - rata jest stała od 2003 roku. Czy to prawda >??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.07.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Mam tam konto a nawet dwa. Postanowiłem, że może i kredyt u nich wezmę. Niestety ich oferta okazała się bardzo nieciekawa. Kredyt w PLN 8,9% i 2% prowizji. To chyba najgorsza oferta na rynku. Prawdopodobnie wezmę w WBK, mam tam już pozytywną historię kredytową a ich oferta to 5.49% i 0.75% prowizji. Sprawdzę jeszcze Millenium i Multibank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 20.07.2005 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 A chcecie brać ten kredyt w złotówkach??? Oczywiście zależy to też od kwoty kredytu jaką chcecie wziąć. Ja wziąłem kredyt w BPH w CHF. Podobno kredyt powinno się brać w walucie w jakiej się zarabia, ale w moim przypadku różnica pomiędzy ratą spłacaną co miesiąc będzie o ok. 1000 zł niższa mając kredyt w CHF a nie w PLN. Jak starałem się o kredyt hipoteczno-budowlany były dwa banki mające dobrą ofertę: BPH i Millenium. A konto mam od 7 lat w ING Bank Śląski i ich oferta też mnie nie powaliła na kolana . Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.07.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Tadek a mógłbyś podać więcej szczegółów? Tzn. Kredyt walutowy czy denominowany Kwota kredytu= Okres spłaty= Oprocentowanie= Prowizja za udzielenie= Raty stałe czy malejące= Rata miesięczna= Różnica zakup-sprzedaż CHF= Czy można spłacać walutą zakupioną w kantorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 20.07.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Tadek a mógłbyś podać więcej szczegółów? Tzn. Kredyt walutowy czy denominowany Kwota kredytu= Okres spłaty= Oprocentowanie= Prowizja za udzielenie= Raty stałe czy malejące= Rata miesięczna= Różnica zakup-sprzedaż CHF= Czy można spłacać walutą zakupioną w kantorze? Klaus Te wszystkie informacje wyślę Ci dzisiaj na priva - OK??? TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.07.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Te wszystkie informacje wyślę Ci dzisiaj na priva - OK??? TadekL Jasne, wielce OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 20.07.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Jasne, wielce OK. Nie ma sprawy. TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 25.07.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 bos wybito mi z głowy - z takimi promocjami zawsze coś sie kryje mozesz napisac cos wiecej? zastanawiam sie wlasnie nad BOS i chetnie sie dowiem co jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts