Jerzysio 15.07.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 W tiwi rodzimej produkcji nie spotkałem programów poradnikowych dot. budownictwa, wnętrz czy ogrodów, które by sięgały choćby do pięt programom realizowanym przez telewizja brytyjską ! Czy moje odczucia są słuszne Czy znacie programy rodzime na powyższe tematy, które warte są uwagi !?? Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.07.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Zadnych - a szkoda. Co programow BBC - o ogrodach, remontach, budowie, majsterkowaniu - moge tylko zalowac, ze juz nie mieszkam w zasiegu nadajnikow BBC One i Two. Na BBC Prime (w kablu) zdarzaja sie chyba, ale znacznie mniej. My za to mamy Festiwal w Opolu, Jaworowicz i inne rzadkie specjaly... Moze to i lepiej - w koncu bez telewgapiania zdrowiej? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popi 15.07.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Filmy rodzimej czyli polskiej produkcji są do kitu. Nie mówię o tych z czasów prl jak Janosik, Czterj pancerni, Stawka i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.07.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 W naszej TV nie ma wogóle takich programów!!! Śladowe ilości programów wnętrznarsich, dekoracyjnych......TV brytyjska pod tym względem bezkonkurencyjna, przynajmniej u nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.07.2005 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Popi ...nie chodzi o fabularną produkcje Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.07.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Nie znam takowych, choć przyznam, że TV oglądam raczej niewiele. Jeśli już to na BBC PRIME i DISCOVERY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 19.07.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 BBC-wielkie projekty; nie napiszę,że jest to program instruktażowy,ale mnie nakręca do działania,bardzo lubię go oglądać:'mieszkać z wyobrażnią' też oglądam,a właściwie oglądałem,bo teraz jakoś nie nadają,ale jest to totalna kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 19.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 BBC-wielkie projekty; nie napiszę,że jest to program instruktażowy,ale mnie nakręca do działania,bardzo lubię go oglądać:'mieszkać z wyobrażnią' też oglądam,a właściwie oglądałem,bo teraz jakoś nie nadają,ale jest to totalna kicha Wydaje mi się, że wielkie projekty są na DISCOVERY Ale to nie zmienia faktu, że takich u nas brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 19.07.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 przepraszam "wielkie projekty" są na travel&living,na BBC jest "ucieczka na wieś" też fajny program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.07.2005 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Szkoda tylko, że w wielkich projektach ostatnio same powtórki. Ciekawostką są odcinki gdy ludzie zaczynają budowę bez skończonego projektu. Ciekawe jak by u nas to wyglądało W ucieczce na wieś poraża mnie nieraz wystrój wnętrz - te różowko kwiatkowe tapety, pe koszmarne łazienki... ech szkoda gadać, ale jak ktoś mieszka na wyspie to i gusta ma lekko skrzywione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 22.07.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Kiedyś pamiętam był taki program: DomMuratora, ale od dłuższego czasu nie mogę go zlokalizować na żadnym programie. Może ktoś ma jakieś wiadomości na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 23.07.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Dziś żona znalazła program Nasze domy na TVP1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.07.2005 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 ...i co ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena67 12.08.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Programy rodzimej produkcji nie sa za ciekawe i jest ich bardzo mało. Kiedyś był dośc fajny program, który firmował Murator jak dobrze pamiętam.Teraz lubimy ogladać z mężem "wielkie projekty" i "ucieczkę na wieś" na travel&living Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A pamiętacie "Zrób to sam" Słodowego? Ja sam na dzien dzisiejszy nie oglądam tv prawie wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowwi 13.08.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 "Nasze domy": było trochę historii architektury, podziwianie detali, w sumie - minimum treści. "Dekoratornia" dawała emocje jak dreszczowiec: czy baby się pozabijają, czy zamalują całą ścianę w pokoju dziecinnym w trupie czaszki Przed wakacjami wyraźnie zabrakło kasy na odważne pomysły. Czekam na ciąg dalszy. Prawdziwego programu dla budujących brak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.08.2005 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ....aaaaaaa "SLODOWY WORKING" .....one of the best polish tv programm the best is odcinek when Slodowy make mini pralka z one puszka off coffe "INKA" J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 19.08.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 na TVstyl jest kilka programów, ale przedewszystkim dotyczą one wystroju wnętrz, lubie także program w którym pokazywane są rezydencje open hause czy coś w tym rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 21.08.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 nie znam takich audycji wiedzę zdobywam w praktyce lub pytając bardziej doświadczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 31.08.2005 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ...a czy ktoś słyszał, że w niedzielę jest jakiś program, ale na jakim kanale J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts