Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poradnikowe audycje TV

Jerzysio

Czy są wartościowe programy poradnikowe dot. budownictwa, wnętrz czy ogrodów rodzimej produkcji ?  

86 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy są wartościowe programy poradnikowe dot. budownictwa, wnętrz czy ogrodów rodzimej produkcji ?

Recommended Posts

W tiwi rodzimej produkcji nie spotkałem programów poradnikowych dot. budownictwa, wnętrz czy ogrodów, które by sięgały choćby do pięt programom realizowanym przez telewizja brytyjską :( !

Czy moje odczucia są słuszne :-?

Czy znacie programy rodzime na powyższe tematy, które warte są uwagi !??

Pozdro

J

• Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zadnych - a szkoda. Co programow BBC - o ogrodach, remontach, budowie, majsterkowaniu - moge tylko zalowac, ze juz nie mieszkam w zasiegu nadajnikow BBC One i Two. Na BBC Prime (w kablu) zdarzaja sie chyba, ale znacznie mniej.

My za to mamy Festiwal w Opolu, Jaworowicz i inne rzadkie specjaly...

Moze to i lepiej - w koncu bez telewgapiania zdrowiej? :D :D

Pozdrawiam,

Maciek

BBC-wielkie projekty; nie napiszę,że jest to program instruktażowy,ale mnie nakręca do działania,bardzo lubię go oglądać:'mieszkać z wyobrażnią' :-? też oglądam,a właściwie oglądałem,bo teraz jakoś nie nadają,ale jest to totalna kicha

Wydaje mi się, że wielkie projekty są na DISCOVERY :wink:

Ale to nie zmienia faktu, że takich u nas brakuje.

Szkoda tylko, że w wielkich projektach ostatnio same powtórki. Ciekawostką są odcinki gdy ludzie zaczynają budowę bez skończonego projektu. Ciekawe jak by u nas to wyglądało :roll:

W ucieczce na wieś poraża mnie nieraz wystrój wnętrz - te różowko kwiatkowe tapety, pe koszmarne łazienki... ech szkoda gadać, ale jak ktoś mieszka na wyspie to i gusta ma lekko skrzywione :wink:

• 3 weeks później...

"Nasze domy": było trochę historii architektury, podziwianie detali, w sumie - minimum treści.

"Dekoratornia" dawała emocje jak dreszczowiec: czy baby się pozabijają, czy zamalują całą ścianę w pokoju dziecinnym w trupie czaszki :o :lol:

Przed wakacjami wyraźnie zabrakło kasy na odważne pomysły. Czekam na ciąg dalszy.

Prawdziwego programu dla budujących brak!!! :cry:

• 2 weeks później...