muzykant 31.08.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Oddałem głos na "tak" "Maja w ogrodzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 31.08.2005 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ...to jeszcze proszę o podawanie na jakim kanale i kiedy J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.09.2005 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 ..słuchajcie, słuchajcie !!! JEEEEEEESTTT ! Na TV4 w niedzielę jest o 12.20 "DEKORATORNIA" Ciekaw jestem waszych opinii Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 02.09.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Oddałem głos na "tak" "Maja w ogrodzie" TVN24 premiera w piątek zaraz po 20.00 powtórki w sobotę i niedzielę - godzin nie znam chyba nic nie pokręciłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.09.2005 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 ...no to jak trafi się jeszcze jeden, to już będzie można konkurs ogłosić i wręczyć statuetkę za najlepszy program J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2005 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ...... no to teraz konkretna propozycja dla "MURATORA"....zacznijcie kręcić własny program poradnikowyJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.09.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 nie ma a szkoda...kręćcie, kręćcie chętnie pooglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.09.2005 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 ...a tak w szczególe to zapraszam do :http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=55938&highlight=PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 03.11.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Poradnikowych programów nie ma chyba w ogóle, no może oprócz "Maji..." ale to nie o budowaniu. Co do programów podpowiadających bądź inspirujących to głosuję na: 1. "Jak sprzedać dom za milion" - leciał kiedyś taki serial na BBC Prime - rewelacja - kolesie kupowali domy do remontu, urządzali po swojemu i sprzedawali z jak największym zyskiem - super program, była i część budowlana i dekoratorska, wszystko na "żywym organiźmie". Mam nadzieję że będą powtarzać. 2. "Grand designs" na Discovery - dużo ciekawych pomysłów, chociaż realia zupełnie inne - wszyscy mają projekty indywidualne, kasa też zupełnie inna. Chociaż niektórzy większość prac robią sami i wg swojego uznania, czasami się dziwię jak tam wydają pozwolenia na budowę 3. "Dekoratornia" na TV4 - oglądam bez większego przekonania, choć czasami coś ciekawego się podejrzy. Zbyt "warszawkowate" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.11.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 ja ogladałam...ten program Maja i ogród...jest krótko mówiac....do...... natomaist angielskie programy są oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jalek 04.11.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Jest jeszcze jeden program w TVP 3 regionalnej z Łodzi. Program nazywa się Podaj cegłę i ,, lata " w niedzielę około godz. 13.oo.Czasami uda im się pokazać coś ciekawego. Z braku laku i taki program jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jalek 04.11.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Jest jeszcze jeden program w TVP 3 regionalnej z Łodzi. Program nazywa się Podaj cegłę i ,, lata " w niedzielę około godz. 13.oo.Czasami uda im się pokazać coś ciekawego. Z braku laku i taki program jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.11.2005 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Heath ...w gre wchodzi tylko rodzima produkcja Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 14.11.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 no to ja nie natknąłem się na krajowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 23.11.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Jest jeszcze jeden program w TVP 3 regionalnej z Łodzi. Program nazywa się Podaj cegłę i ,, lata " w niedzielę około godz. 13.oo. Czasami uda im się pokazać coś ciekawego. Z braku laku i taki program jest dobry. Ja bym nadał mu tytuł: "Kup meble w salonie Empir" - średnio 1/3 programu zajmują prezentacje mebli z tego salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.11.2005 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 ...takich "kasztanów" to nie chcemy szukajmy, szukajmy... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.03.2006 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 .... parę miechów upłynęłłłłoooo może komu cuuuuuuuś siem rzuciło na łoczy J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 18.03.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 ja ogladałam...ten program Maja i ogród...jest krótko mówiac....do...... ja chyba trafiłam na ciekawsze odcinki "Mai", bo byly nawet ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.03.2006 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 ...aaaaaaa miała podobno ruszyć jakas tv tematyczna ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzit 23.03.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 programy w naszej rodzimej tv są kierowane chyba do ludzi którzy śpią na pieniądzach co jest oczywiście bez sensu, bo tacy zatrudniają odpowiednich fachowców za odpowiednie wynagrodzenie i nie gapią się w tv bo zazwyczaj nie mają na to czasu. Poza tym tych programów właściwie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts