Andrzej P 28.03.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Był kiedyś program cykliczny, nie pamiętam tytułu. Prowadził go człowiek który teraz pisze poradniki dostępne we wszystkich marketach budowlanych. Program był całkiem niezły, poradnikowy. Facet miał sporą wiedzę i ciekawe pomysły. Niestety poradniki drukowane to w większości czysta komercja, np "Jak ułożyć dachówkę firmy ......", albo "Jak poprawnie zamontować wannę firmy ......". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocorocos 29.03.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 na TVP 3 jest taki program magazyn majsterkowicza w poniedzialki o 9 00 i chyba wieczorem o 18 00 ale dokladnie nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.04.2006 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 .....a oglądałeś ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 04.04.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ja oglądałam ale z tego co pamietam to jest to program angielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocorocos 04.04.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ja ogladalem pare razy i to jest program angielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.04.2006 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ....nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee, no chodzi o rodzimą produkcyje ..... znaczytsia u nas bryndzaaaaaaaaa J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 10.04.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Jerzysio chyba na to wychodzi. ciekawe o czy/kim to świadczy, bo oper mydlanych pewnie by nie zliczyl może ktoś chwyci haczyk i u nas coś nakręcą. rzucam więc hasło "property ladder" na BBC. rewelacja dla osób, które mają trochę środków fin. i chieliby je pomnożyć do tego można świetną książkę kupić (bardzo praktyczna) drogie media na tym też można zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milimetr198 11.04.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ostatnio na TVN Style wieczorem chyba ok 21:30 jest angielski program "ogród w mieście". Pokazują dość ciekawe aranżacje małych ogrodów (najczęściej jakieś segmenty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.04.2006 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 milimetr jak wyżej !cały czas chodzi o rodzimą produkcję !pozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.05.2006 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ...cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuś nowego siem urodziło, czy tiwi wew kont poszła J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.07.2006 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 ....wiem że wakacje ale może ...... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 31.07.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 wczoraj (chyba ) była dekoratornia na tv4. nie wiem czy powtórka bo pierwszy raz zobaczyłem odcinek - wciągali na 2 piętro 4 metrową brzozę - podobno 300 kg wagi a dali radę w 3 facetów i 2 kobitki wciągali linami przez balkon, hehe chyba na polsacie nadają z rana w dzień powszedni home makeover edition ale nie wiem czy to program wnętrzarski bowiem to o tym jak w 7 dni rozpirzyć haus i go od nowa odbudować. znając nasz system budownictwa (poza szkieletem) to program raczej by się u nas nie przyjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.07.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 W tiwi rodzimej produkcji nie spotkałem programów poradnikowych dot. budownictwa, wnętrz czy ogrodów, które by sięgały choćby do pięt programom realizowanym przez telewizja brytyjską ! Czy moje odczucia są słuszne Czy znacie programy rodzime na powyższe tematy, które warte są uwagi !?? Pozdro J zgadzam sie brytyjskie sa fantastyczne, mimo, ze urzadzanie wnetrz to moj zawod i teoretycznie na co mi to:) to jednak z checia je ogladam, czasem nawet dowiaduje sie czegos o czym nie wiedzialam, natomiast polskie...szkoda wlaczac telewizor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.07.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Zawsze jest nadzieja, że cos ciekawego zobaczymy B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.08.2006 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 ...może coś po wakacjach nowego się pokażą J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 teraz ogladam Miejskiego ogrodnika na tvn style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.09.2006 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ..kiedy to leci ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 14.09.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 nasze barany tylko kase biora i nic ciekawego z tego nie wynika poza tym ze prezenter za wiadomosci dostaje po 2000 za sztuka skoro zarabia 80000 na miesiac bo jeszcze prowadzi jakie programik dlamnie beznadziejny i nudny jak reszta polskiej tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.09.2006 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ..a nie znasz kogoś kto dał by mi poprowadzić parę programików w miesiącu ???? Wiesz na podłogi mi nie starcza J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 23.09.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Słodowy był super.Wtedy każdy młody synek umiał wbić prosto gwóźdź.Teraz ludzie po studiach tego nie potrafią.Niestety zdradził moje ideały ,bo powiedział żeby nie robić tego samemu, lecz z Castoramą.No cóż,każdego można kupić.Fajna była też Sonda z ś.p. Kamińskim i Kurkiem.Teraz wszystko jest w necie.I chyba niewielu oglądałoby te programy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts