m.dworek 15.07.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 myslalem, ze nie ma na forum blokowania IP a tu sie nagle okazuje ze musze biegac do innego kompaczy skasowanie konta uzytkownikowi to nie wystarczajace represje ?tym barzdziej ze inni forumowicze nie maja takich problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Leon, napisz do Admina o odblokowanie. Czy to zdjęcie jest z twojej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 15.07.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 czy skasowanie konta uzytkownikowi to nie wystarczajace represje?Czytam ostatnio Leona jak "nieLeona". Jest ogromna zmiana na plus. To nowy, dojrzalszy i wytonowany Leon Jego dylematy rozumię moze lepiej niż inni, ponieważ też buduję na odległość i wiem jak to jest gdy się siedzi gdzieś daleko, myśli a wyobraźnia buszuje. Jestem za zniesieniem ograniczen jakie nałożono na Leona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 15.07.2005 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 dzieki za poparcie oczywiscie ze zdjecie z mojej budowy a na zdjeciu widac mnie jak sobie smigam z rura od betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 a kto wygrał? rura pod cisnieniem czy Ty? masz już kolejne zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 15.07.2005 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 z rura bywalo roznie wydawalo mi sie czasami ze operator specjalnie sobie jaja robi, bo tak wywijal ta rura i kladl mi ja czasami na zbrojeniu, ze myslalem juz czy mu nie przywalic nastepne zdjecia z etapu " sciany fundamentowe" bede robil za tydzien oczywiscie nie omieszkam ich przedlozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kierownik 15.07.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 dostajesz i moje poparcie, Leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.07.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 A cóż to za "kara". Dla użytkowników neostrady to żaden problem - oni mają IP przydzielane dynamicznie także można przez przypadek "ukarać" kogoś zupełnie "niewinnego" a łobuz będzie dalej bezkarnie grasował A podobno neo zyskuje coraz wiekszą popularność także niech się moderator zastanowi, czy wie co czyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.07.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Z sympatią witamy - ban oczywiście nieaktualny. Powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 15.07.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Brawo Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 15.07.2005 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 wielkie dzieki jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kierownik 15.07.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 brawo Redakcja ! brawo Leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.07.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Z sympatią witamy - ban oczywiście nieaktualny. Powodzenia w budowie. Jestem pod wrazeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.07.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Ja jeszcze chciałbym żeby Leon był znowu Leonem... Przyzwyczaiłem się do starego nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 17.07.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Ja jeszcze chciałbym żeby Leon był znowu Leonem... a ja jestem przeciwko !!! jak już niektórzy zauważyli, nowy Leon jest lepszym Leonem i nie ma co dwa razy wchodzić do tej samej rzeki , więc z punktu widzenia czasu Redakcja miała rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.07.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ja jeszcze chciałbym żeby Leon był znowu Leonem... a ja jestem przeciwko !!! jak już niektórzy zauważyli, nowy Leon jest lepszym Leonem i nie ma co dwa razy wchodzić do tej samej rzeki , więc z punktu widzenia czasu Redakcja miała rację. http://www.gp.wizja.net/_temp/emots/Tak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.07.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Jak to budowa zmienia ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 18.07.2005 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 a ja jednak uwazam, ze stary leon byl rownie dobry tylko traktowano go gorzej.... do starego nicka wracac nie mam zamiaru dobrze jest jak jest tylko jedna uwaga- skoro konto wykasowane to moze daloby sie uwolnic adres email? na potrzeby nowego konta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 18.07.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Widzę Leoś,że Ty masz sporą wprawę w tańcu przy rurze. Czy aby napewno jesteś inżynierem? A może jakim Czippendejlsem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts