luktup 15.07.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Witam. Mam do sprzedania przyłącze elektryczne (budowlane, chociaż ja je wykorzystywałem jeszcze przez 2 lata po zakończeniu budowy) - teraz wreszcie energetyka dociagnęła do mnie kabel w ziemi. Lokalizacja przyłacza: gmina Murowana Goślina, powiat poznański, woj. wielkopolskie. W skład przyłacza wchodzi: kabel: AsXSn 4x50mm - 229 metrów (+dojścia do skrzynek po słupach) kabel w izolacji z linką nośnąsłupy betonowe 5 sztszafka na licznik + przewody do podłączenia do słupa NN (licznik daje energtetyka)komplet uchwytów do kabla do mocowania na słupachSzafka z 3 gniazdami 3fazowymi zamykana na kluczSzafa przyłaczeniowa przenośna Przyłącze było projektowane i postawione do zasilania 3 budów (zrzuciliśmy się z sąsiadami) i spokojnie może być tak wykorzystane nadal (koszty dzielą się na 2 lub 3). Przyłącze jest w tej chwili odłączone od prądu, ale nie jest zdemontowane. Sprawne na 100%, używałem to przyłacze przez 3 lata i nie było żadnego problemu. Demontażem i transportem zajmuje się kupujący - mogę pomóc w miarę możliwości (również załatwić dźwig i transport). Możliwość demontażu w każdej chwili. Nie sprzedaje "na części". Cena takiej linii w energetyce to 70.000 zł / km Sam kabel w hurcie kosztuje 30 zł/m, słupy kosztują 1000-1500 zł / szt. Więcej informacji: telefon: 668 271 373mail: luktup(małpa)poczta.fmPozdrawiam,Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts