Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POZNAŃ - Prąd budowlany - linia 230m + 5 słupów beton.

Recommended Posts

Witam.

Mam do sprzedania przyłącze elektryczne (budowlane, chociaż ja je wykorzystywałem jeszcze przez 2 lata po zakończeniu budowy) - teraz wreszcie energetyka dociagnęła do mnie kabel w ziemi.

Lokalizacja przyłacza: gmina Murowana Goślina, powiat poznański, woj. wielkopolskie.

W skład przyłacza wchodzi:

kabel: AsXSn 4x50mm - 229 metrów (+dojścia do skrzynek po słupach) kabel w izolacji z linką nośną

słupy betonowe 5 szt

szafka na licznik + przewody do podłączenia do słupa NN (licznik daje energtetyka)

komplet uchwytów do kabla do mocowania na słupach

Szafka z 3 gniazdami 3fazowymi zamykana na klucz

Szafa przyłaczeniowa przenośna

Przyłącze było projektowane i postawione do zasilania 3 budów (zrzuciliśmy się z sąsiadami) i spokojnie może być tak wykorzystane nadal (koszty dzielą się na 2 lub 3).

Przyłącze jest w tej chwili odłączone od prądu, ale nie jest zdemontowane.

Sprawne na 100%, używałem to przyłacze przez 3 lata i nie było żadnego problemu.

Demontażem i transportem zajmuje się kupujący - mogę pomóc w miarę możliwości (również załatwić dźwig i transport). Możliwość demontażu w każdej chwili.

Nie sprzedaje "na części".

Cena takiej linii w energetyce to 70.000 zł / km

Sam kabel w hurcie kosztuje 30 zł/m, słupy kosztują 1000-1500 zł / szt.

Więcej informacji:

telefon: 668 271 373

mail: luktup(małpa)poczta.fm

Pozdrawiam,

Łukasz