Gość M@riusz_Radom 15.07.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Spokojnie, nie chodzi mi o pieniążki ale o coś co bardziej ucieszy Nikolę Może ktoś z Was ma w domu jakieś oryginalne gry i programy edukacyjne, które moznaby przekazać Nikoli ? Ja, jako przedstawiciel serwisu http://www.grypc.com mógłbym przekazać edukacyjną grę Safari Kids, oczywiście o ile rodzice Nikoli wyrażą na to zgodę. Link do recenzji gry : http://grypc.com/content/view/679/75/ Może Wy macie w domach jakieś ciekawe programy lub gry, które Wasze dzieciaki już "przeszły" i mogłby przekazać je dla Nikoli ? Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 To bardzo dobry pomysł.. z tego co wiem to Nikola dostała razem z komputerem gratis jakąś grę, ale nie mam pojęcia jaką... Dziś rozmawiałem z mamą Nikoli, nadal nie może uwierzyć w to że naprawdę mają już komputer, dzieciaki są zachwycone (Nikola ma dwóch braci).Myślę że rodzice Nikoli przyjmą ofiarowane gry i programy, ale porozmawiam z nimi w poniedzialek i dam znaćpozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 25.07.2005 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Maksiu - czekam na jakieś informacje (patrz wyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.07.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Maksiu - czekam na jakieś informacje (patrz wyżej) Narazie jest malutki problemik ze zkomunikowaniem sie.. Nikola jest na turnusie rehabilitacyjnym nad morzem (wraz z mamą) i dopiero jak wroci to bede rozmawial w tej sprawie pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts