leszek2307 15.06.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 No właśnie, tego jakoś nie potrafię zrozumieć ? - gdzie się po jakimś czasie podziewa u Nastkowiczów ten zapał i entuzjazm. Może to, że już nie są pionierami przy budowie tego projektu ma taki demobilizujący wpływ. A co do pierwszych wpisów, to szkoda, że wpisujący nie dbają o zdjęcia. Ja od pewnego czasu (na początku nie przyszło mi to do głowy, a szkoda) robię archiwum i już nawet zwracałem się z prośbą do administratora o umoż liwienie poprawek, ale jakoś nie ma odzewu Czekamy na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 15.06.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 ...............................................Ba! - nawet mistrzostwa świata w piłce nożnej to przy tym pikuś Warunki traperskie, ale 4 dni znieśliśmy dzielnie - przed wyjazdem kota za nic w świecie nie mogłem namówić by wlazł do transportera A jakie mistrzostwa? Waldemaros,Ty kociarz jestes. Looknij tu :http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162207-M%C5%82ode-kotki-(Podkarpacie-)-.&p=4163457#post4163457 Znajomi moze marzą? Musze przeprowadzic akcje odkacania domu,bo niektorzy domownicy zaczeli sie lekko buntowac . Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek i Ewa 15.06.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Macie rację nikt nie chce pisać a tak dużo się dzieje (przynajmniej u nas) ale uwierzcie że to nie dlatego że czuję się tak pewnie budując że nie potrzebumę się udzielać na forum ...ja poprostu nie mam czasu . Mamy juz zrobioną inst elektryczną , tynki , założona jest część rolet zewnętrznych. Leszku !!! entuzjazmu mam tak dużo że można by obdzielić jeszcze kilku budujących :]Zdjęcia oczywiście powklejam jak tylko je uporzadkuję.Piękne kotki Farida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastkowicz 16.06.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam. Racja racja, entuzjazm jest tylko pogoda potrafi czasem odjąć sił. Albo dwa miesiące leje albo skwar z nieba płynie i też trudno wyrobić (przynajmniej w pracach na naszym etapie!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastkowicz 16.06.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A cha jeszcze była prośba o fotki ogrodu. Więc kończymy dopiero fundament ale pomidorki i inne warzywka już rosną hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastkowicz 16.06.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 fotka ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cebulka 16.06.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 No widzę że rosna juz nowe Nasteczki Ja utknąłem w urzędach Mam nawet na ich temat swoje zdanie ale na samą myśl się go wstydzę.... nastkowicz , a Ty gdzie budujesz swój domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Los Del Waldemaros 16.06.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Zgodnie z tym co mówiłem niedawno - spełniam poniżej. Słowo pisane/klikane/ jest przecież najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ULANA 16.06.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Waldemaros z jakiego drewna to schody?? Nam na betonie za pełne 18 stopni bez spocznika stolarz powiedział 10 000 zł?? Dębowe. Szczerze to jesteśmy zaskoczeni łagodnie mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastkowicz 16.06.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 No widzę że rosna juz nowe Nasteczki Ja utknąłem w urzędach Mam nawet na ich temat swoje zdanie ale na samą myśl się go wstydzę.... nastkowicz , a Ty gdzie budujesz swój domek ? Budujemy w Bojszowach niedaleko Tychów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastkowicz 16.06.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A cha nikt nie pyta dlaczego tylko kawałek płyty mamy wylany? Chciałem się pochwalić tam jest właśnie piwnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Los Del Waldemaros 17.06.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Waldemaros z jakiego drewna to schody?? ... Jesionowe bejcowane. Twoją wyceną też jestem 'łagodnie mówiąc' zaskoczony. Ale co dąb - to nie jesion Targujcie się i negocjujcie z brzydalami ile wlezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek2307 17.06.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 nastkowicz ja się domyśliłem, dlatego nie pytałem, a ty jako pierwszy od razu powienieneś się chwalić swoją nowością i dokładne zdjęcia wstawiać ze szczegółowym opisem. Odnośnie schodów mam namiar na Pana z Nowego Sącza, który robi dość tanio i bardzo solidnie. Przyjeżdża na Śląsk jakbyś się martwił i ma swoje suche drzewo. Na moich schodach po 3 latach nie ma żadnych objawów, że z drewnem się coś dzieje, jeżeli jeszcze działa to mogę polecić z czystym sumieniem. Wykonuje tylko z polecenia, nigdzie się nie reklamuje. Los Del Waldemaros no pięknie, tylko tego "korytarzyka" przed schodami jakoś nie mogłem rozpoznać, jakby inny dom Ad. Zdjęć Nie wiem jak to robicie, nie znam tego sposobu, ale wkurza mnie to , że muszę się logować i klikać na każdy link żeby zobaczyć zdjęcie - nie można tak tradycyjnie po staremu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek2307 17.06.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ad. zdjęć sorry, ale po zalogowaniu zamiast linków pokazują się miniaturki, trochę to lepiej, bo przynajmniej już wiadomo czego się spodziewać Coś tu ciągle poprawiają na tym forum i dlatego może takie dziwności. Od paru dni można już dodać skąd się jest, to dużo ułatwia zainteresowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastkowicz 20.06.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Jeśli chodzi o dodawanie zdjęć, to chętnie wklejał bym Leszku tradycyjnie tak jak Ty ale nie wiem jak to się robi. Pomysł piwnic wyszedł w trakcie budowy i robiliśmy aneks do adaptacji żeby wszystko było legalne. Wynikło to z tego że pierwszy geodeta trochę się kiwnął w obliczeniach rzędnych wysokościowych i spadek terenu okazał się większy niż myśleliśmy. Związku z tym trzeba było podnieść ściany fundamentowe względem poziomu drogi i szkoda by było wszystko zasypywać. Piwnicę mamy bardzo podobnie jak w oryginalnym projekcie podpiwniczonym czyli pod pokoikiem i pomieszczeniem gospodarczym oraz pod środkową częścią domu od wejścia aż do schodów.Zmieniliśmy tylko miejsce schodów do piwnicy. U nas będą dokładnie pod schodami na piętro. A wejście z dworu do piwnicy będzie przez taras który też chcemy podpiwniczyć. Pozdrowionka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastkowicz 20.06.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 A cha jeszcze jedna zmiana, komin wsadziliśmy do środka domu. Na dole jest w pomieszczeniu gospodarczym a na piętrze wychodzi w pokoiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastkowicz 20.06.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 reszta zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastkowicz 20.06.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastkowicz 20.06.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 I jeszcze jedno. Jak wylewaliśmy wieniec i strop piwnicy to zabrakło nam ........pół taczki betonu hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ULANA 20.06.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 LESZEK a ten Pan nie przyjeżdża w lubelskie?? Jeśli tak to poproszę namiary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts