ost19 17.05.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Witam. Piękna łazienka, aż miło popatrzeć. Gratuluje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ost19 11.06.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witam!Widzę, że na forum cisza. To tak jak na naszej budowie,ciężko doprosić się majstra o dokończenie rozpoczętych prac. Pewnie czas na zmiany? Mam pytanie bo myślimy nad instalacją gazową a konkretnie jak ją ułożyć. Jak mówią przepisy czy w podłodze, czy na wierzchu, z jakich materiałów? Dajcie sygnał jak jest u Was.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_7 12.06.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ja jestem także przed gazem, za jakiś miesiąc będzie montaż rurek. Z tego co wiem wszystko musi iść na wierzchu. Apropos stanu prac to w tym tygodniu skończą się robić tynki a później podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek2307 13.06.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ja miałem sprawę z gazem uproszczoną, bo z doświadczenia wiedzieliśmy, że chcemy płytę na prąd i ciągnięcie gazu do kuchni odpadło . W gospodarczym jakby co zrobiłem wyjście na giętki wąż do podłączenia awaryjnie kuchenki dwu-palnikowej, ale do dzisiaj jej nie ma . Polecam takie rozwiązanie w kuchni Rury muszą iść po wierzchu, chyba że są w miedzi to można zabudować płytą gipsową, ale nie jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ost19 14.06.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Witam!Wielkie dzięki za podpowiedź z tym gazem. U nas wreszcie na budowie coś drgnęło bo od trzech dni robota powoli ruszyła.Do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ost19 26.06.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam!Mam pytanie co sądzicie o rynnach stalowych względnie z innej blachy. A może jednak plastiki? Napiszcie co się u Was sprawdziło.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_7 26.06.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ja mam Wavin Kanion ale od roku dopiero. Póki co bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek2307 01.07.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ja mam rynny Marley Continental grafitowe i jak do tej pory, to też nie mam na co narzekać . Śmiało mogę polecić, nic się z nimi nie dzieje, a śnieg i lód im nie szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ost19 01.07.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Witam!Dziękuję Wam za podpowiedź. U nas właśnie zaczęli dzisiaj dach. dekarze zabrali się do tego z takim zapałem, że aż miło było popatrzeć. Na razie nie chciałbym zapeszać, bo po ostatnich przejściach z murarzem to aż strach pomyśleć. Do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Los Del Waldemaros 02.07.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Sorki, że trochę po fakcie.... Ja mam rynny brązowe Również nie narzekam:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ost19 02.07.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 WitamSłyszeliście może o rynnach Zambelli ? Podobno całkiem niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek2307 04.07.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ja nie słyszałem, ale jak pisze Los Del Waldemaros jakby były brązowe, to mogą być całkiem niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_7 17.07.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Siemka. U mnie tynki już zrobione, styropiany rozłożone, podłogówka się kładzie i w przyszłym tygodniu wylewki. W końcu się zaczyna czyściej w domu robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek2307 17.07.2013 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 No to świetnie, ale jakieś foty byś mógł wstawić, żeby było widać o czym piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_7 17.07.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Jutro będę miał lepszego fotopstryka to zrobię jakieś poglądowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sesu 02.08.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Mam takie pytanko, czy ktoś mółby mi powiedzieć ile cegły należy zamówić na komin ten do kominka. Jest fajna oferta cegły klinkierowej drążonej za 1,29 zł i chcę kupić zanim się skończy bo to promocja. Z góry dzięki za odpowiedż, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek2307 05.08.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Mam takie pytanko, czy ktoś mółby mi powiedzieć ile cegły należy zamówić na komin ten do kominka. Jest fajna oferta cegły klinkierowej drążonej za 1,29 zł i chcę kupić zanim się skończy bo to promocja. Z góry dzięki za odpowiedż, pozdrawiam W poście 263 i 264 masz opisane ile cegły na kominy poszło, ale tylko zew. warstwa klinkierowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sesu 05.08.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Wielkie dzięki, ale jeszcze trapi mnie jeden problem, zastanawiam się nad ostatnim stropem skośnym. Czy wylewać beton czy też układać wełnę i podbijać płytę gipsową. Słyszę różne opinie i sam nie wiem jak zrobić. Za wszelkie opinie będę wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek2307 06.08.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Co to jest ostatni strop skośny ? Jeszcze nie słyszałem o czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ost19 10.08.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Witam!Też się zastanawiam o co chodzi z tym (skośnym) stropem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts